• Yeni
Barbas & Zacári 2/6/10 Adet Göbek Drenaj Zencefil Yağı, 10 ml Doğal Drenaj Zencefil Yağı Uçucu Relax Masaj Sıvı (2 adet)

Barbas & Zacári 2/6/10 Adet Göbek Drenaj Zencefil Yağı, 10 ml Doğal Drenaj Zencefil Yağı Uçucu Relax Masaj Sıvı (2 adet)

₺ 297.60

Stokta
Tova kullanılabilir

【Zencefil Yağı Lenfatik Drenaj Masajı】 Zencefil Masaj Yağı Kan Dolaşımı için doğal bir Tedavidir, Zencefil Esansiyel Yağı Lenfatik Drenaj, Ödem, Örümcek Damarları ve Varisli Damarlar için Mükemmel bir Doğal Çözümdür.Derin Rahatlama, Yorgunluğu Azaltır ve Stresi azaltır. 【Karın Zayıflama Masaj Yağı Mide】 Zayıflama Karın Zencefil Yağı yağ yakmayı teşvik etmek, zayıflamaya ve şekillendirmeye yardımcı olmak, mükemmel eğriyi şekillendirmek için uygulayın ve masaj yapın.Zayıflama yağı hızlı bir yağ yakma etkisi sağlar ve selülit hücrelerini cilde uygulamaktan 10 kat daha etkili bir şekilde yok etmeye yardımcı olur. 【Bitkisel Formül】Doğal zencefil kökünden elde edilen bu zencefil yağı, kan dolaşımını artırarak ve atıkların vücuttan atılma oranını artırarak size fayda sağlar. body.It güvenli ve etkilidir ve günlük olarak kullanılabilir. 【Güvenli ve Etkili】 Lavipeditum'da nemlendirici, sıkılaştırıcı, cilt bakımı, masaj, Gua Sha tedavisi, SPA, banyo, masaj için kullanılır etc.It sadece harici kullanım içindir, güvenlidir ve yan etkisi yoktur, ancak etkili olması zaman alır, sürekli olarak 3 aydan fazla kullanılması önerilir. 【10ml/pcs】 Zayıflama Karın Zencefil Oı'nin net içeriği, taşıması kolay ve seyahat etmek veya çalışmak için çok uygun olan 10ml/şişedir.Özellikler : 1.Zencefil Yağı Esansiyel Masaj Sıvısını Rahatlatın. 2.Kanı iyileştirir, vücudun hayati sıvı dolaşımını uygun şekilde artırır. 3.Vücudun birden fazla yerine uygun, Şişlik ve Ağrı kesici için Organik Zencefil Esansiyel Yağı. 4.Vücut Masajı, mükemmel profili göstermek için metabolizmayı teşvik eder.Şartname : Net : 10 ml Devlet : Sıvı Kullanır : ayak banyosu, masaj, banyo, aromaterapi, spa Bakım : bacaklar, kalça, boyun, vücut, vb.Paket içeriği : 2/6/10 * Bitki masaj yağı Talimatlar : Bir : 1.Az miktarda uçucu yağ 2 alın. avuç içinde 2-3 damla esans noktası, kullanımı kolay3. Uçucu yağları etkilenen bölgeye eşit olarak uygulayın ve hafifçe masaj yapın4. 5 Emilene kadar masaj yapın. Yağı iki : 1 emmeye yardımcı olmak için cildi parmaklarınızla hafifçe vurun.Göbek deliğinizi bir mendil ve kürdanla silin (suyla yumuşak vuruşlar) 2.Birkaç damla ekleyin ve 3'ten emmek için yavaş dairesel hareketler ekleyin.Kuruyana kadar 5-10 dakika dinlendirin.

Ürün parametreleri

Net:
10ml
State:
Liquid
Uses:
foot bath, massage, bath, aromatherapy, spa
Care:
legs, buttocks, neck, body, etc.
Package Included:
2/6/10 *Plant massage oil
Instructions:
1.Take a small amount of essential oil :
2. 2-3 drops of essence points on the palm, easy to use :
3. Evenly apply essential oils on the affected area and massage gently 4. Massage until absorbed :
5. Flick the skin with your fingers to help absorb oil :
1.Wipe your belly button with a tissue and tooth pick (soft strokes with water) 2.Add a few drops and add slow circular motions to absorb through :
3.Rest for 5-10 minutes until dry :

Kategorideki ürünler