• Yeni
10 ml Aromaterapi Uçucu Yağ, Doğal Koku Vücut Masaj Yağı, Difüzörler için Saf Uçucu Yağ Hediye Seti, Vücut Masajı, Vücut Relax

10 ml Aromaterapi Uçucu Yağ, Doğal Koku Vücut Masaj Yağı, Difüzörler için Saf Uçucu Yağ Hediye Seti, Vücut Masajı, Vücut Relax

₺ 24.27

Stokta
Tova kullanılabilir

【Cildi Nemlendirin】 - Uçucu yağ, organik bitki özleri sardunya yağı esanslıdır, nem seviyelerini korumaya ve doğal sağlıklı bir cilt için cildi dengelemeye yardımcı olur. 【Relax Body】 - Uçucu yağımız eşsiz ve inanılmaz bir kokuya sahiptir, kokunun yayılmasıyla kaygı ve baskıyı hafifletmenize yardımcı olabilir, rahatlama hissetmenize izin verebilirsiniz. 【Cildi İyileştirin】 - Vücut masajı esansiyel yağı cilt yağının salgılanmasını ayarlayabilir, cilt suyunu ve yağ dengesini koruyabilir, gözenekleri küçültebilir, cildi temizleyebilir ve kan dolaşımını teşvik etmeye, kas yorgunluğunu hafifletmeye yardımcı olabilir. 【Emmesi Kolay】 - Bu uçucu yağların emilmesi kolaydır, insan cildine hızlı bir şekilde nüfuz edebilir, iyi sağlık massage.It hipofiz bezinin, enzimlerin ve hormonların salgılanmasını uyarabilir, vücut fonksiyonunu dengeleyebilir. 【Multiple Uses】 - Bu doğal uçucu yağlar aromatik terapi kullanılabilir, cilt bakımı, masaj spa, yoga egzersiz, nemlendirici, veya yapmak banyo bombası, aromaterapi mumlar, vb.Şartname : Öğe Türü : uçucu yağ Malzeme : Glycerinum Net İçeriği : 10 ml Uygulama Senaryo : Aromaterapi, cilt bakımı, masaj SPA, yoga egzersiz, ev temizlik, vb Etkinlik : 1. Cilt yağ salgısını ayarlayın, gözenekleri küçültün, cildi arındırın. 2. Kan dolaşımını teşvik edin ve kas yorgunluğunu hafifletin. 3. Zihinsel canlılığı artırın, beden ve zihin için iyi, gençleşmeye yardımcı olun.Kullanımı : 1. Karışık uygulama yöntemi : uçucu yağı losyon, krem, jel, toner, vücut losyonu ve diğer cilt bakım ürünlerinde seyreltin.Karıştırdıktan sonra, çeşitli amaçlar için kullanılabilir ve çeşitli efektler oynayabilir. 2. Soluma yöntemi : sıcak su hazırlayın, saf bitki esansiyel yağı damlatın, kafayı bir havluyla örtün, sıcak buhardan salınan aromaterapi serumunu teneffüs edin, 5-10 dakika tutun ve ardından kalan cilt yüzeyini yıkayın. 3. Duş yöntemi : duş suyuna 8-10 damla uçucu yağ koyun, eşit şekilde karıştırın ve duş almadan önce seyreltin.Uçucu yağ güçlü geçirgenliğe sahiptir. 4. Aromaterapi yöntemi : aromaterapi masasının kabına yaklaşık %80 dolu damıtılmış su dökün ve ardından aromaterapi kokusu yavaşça yayılacak, bu da ruh halini rahatlatabilir ve zihinsel durumu iyileştirebilir. 5. Püskürtme yöntemi : (1) Rahatlayın ve gözlerinizi kapatın; (2) havai püskürtün, sisin yavaşça başa inmesine izin verin; (3) Saç, yüz ve boyun gibi diğer bölgelere püskürtmeden önce kokuyu koklayana kadar bekleyin.Paket listesi : 1 x uçucu yağ .

Ürün parametreleri

Item Type:
Essential Oil
Material:
Glycerinum
Net Content:
10ml
Application Scenario:
Aromatherapy, skin care, massage SPA, yoga exercise, household cleaning, etc
Efficacy:
1. Adjust skin oil secretion, shrink pores, purify skin. :
2. Promote blood circulation and relieve muscle fatigue. :
3. Enhance mental vitality, good for the body and mind, help rejuvenation. :
Usage:
1. Mixed application method:
dilute the essential oil in lotion, cream, gel, toner, body lotion and other skin care products. After stirring, it can be used for a variety of purposes and play a variety of effects.
2. Inhalation method:
prepare hot water, drop pure plant essential oil, cover the head with a towel, inhale the aromatherapy serum released from the hot steam, keep it for 5-10 minutes, and then wash the residual skin surface.
3. Shower method:
put 8-10 drops of essential oil into the shower water, stir evenly and dilute it before taking a shower. The essential oil has strong permeability.
4. Aromatherapy method:
pour distilled water into the container of the aromatherapy table about 80% full, and then aromatherapy fragrance will slowly emit, which can comfort the mood and improve the mental condition.
5. Spray method:
(1) Relax and close your eyes; :
(2) spray the overhead, let the fog slowly down to the head; :
(3) Wait until they smell the fragrance before spraying on other areas, such as hair, face and neck. :
Package List:
1 x Essential Oil  :

Kategorideki ürünler