• Yeni
Hızlı Sling Puck Oyunu, Masa Masaüstü Savaş Ahşap Hokeyi Oyunu, Yetişkinler için Oyuncaklar Ebeveyn-Çocuk Interaktif (Büyük)

Hızlı Sling Puck Oyunu, Masa Masaüstü Savaş Ahşap Hokeyi Oyunu, Yetişkinler için Oyuncaklar Ebeveyn-Çocuk Interaktif (Büyük)

₺ 120.30

Stokta
Tova kullanılabilir

【Hızlı Sling Puck Oyunu】 Bu yeni ve heyecan verici bir masaüstü oyunudur.Buz hokeyi ve hokey mücadelesi yetişkinler ve çocuklar için uygundur, böylece aile oyunlarının tadını çıkarabilir ve elektronik ürünlerden uzak durabilirsiniz. 【Yüksek Kaliteli Masif Ahşap Malzeme】 Eğri top ve tahta parlatma ile katı el yapımı kütüklerden yapılmıştır.Toksik olmayan, kirlilik içermeyen, geri dönüştürülebilir ve çevreye ve vücuda zarar vermeyeceklerdir.Bu nedenle, güvenli bir şekilde oynayabilirler. 【Beceri Geliştirme】 Bu, sosyal medyada popüler olan hızlı tempolu bir oyundur.Çocuğunuzun el göz koordinasyonu yeteneğini geliştirin, ince motor becerilerini güçlendirin, çocuğun odaklanmasını sağlayın, çocuğun kabul edebileceği kolay kurallar, sonuca en kısa sürede karar verin, çocuğun rekabet duygusunu geliştirin ve sevincin tadını çıkarın mücadelenin başarısından sonra.Tabii ki, keşfetmenizi bekleyen oynamak için daha yeni yollar var. 【İdeal Hediye】 Zarif ambalajdaki ahşap Buz Hokeyi oyuncakları, aile eğlencesi / doğum günü partisi / Noel hediyesi için ilk tercihtir.Aralarından seçim yapabileceğiniz iki boyut vardır. 【Mükemmel Hizmet】 satın aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Boyutu : Büyük.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler