• Yeni
Masa Lambası Göz Koruması Masa İlköğretim Okulu Yurdu Öğrenme LED Masa Lambası Yatak Odası Lambası Okuma Lambası (Renk: B)

Masa Lambası Göz Koruması Masa İlköğretim Okulu Yurdu Öğrenme LED Masa Lambası Yatak Odası Lambası Okuma Lambası (Renk: B)

₺ 89.58

Stokta
Tova kullanılabilir

◆ Masa lambası fonksiyonu◆ : demirle karşılaştığında emmek, bir el feneri açmak için elde tutulan, dış mekan aydınlatma asistanı. ◆ Masa lambası görünümü◆ : taban, akıllı ve kullanışlı cep telefonlarına, tablet bilgisayarlara yerleştirilebilir. ♦ Masa lambası şarj♦ : 2800 m Ah büyük kapasiteli pil,. ◆ Masa lambası stili◆ : sökün-takın, iki akıllı göz koruma masa lambasını saniyeler içinde değiştirin. ♦ Masa lambası tasarımı♦ : güçlü manyetik adsorpsiyonu delmeye gerek yok, kurulum yok, manyetik adsorpsiyon, daha uygun. Lamba ışık kaynağı Olup olmadığını (dahil) -10 W ➤malzeme : ABS➤Güç : 1 w (dahil) ışık kaynağı bir➤tip Anahtarı : dokunmatik Olsun➤LED➤Gerilim : (dahil) aralığında 36 V➤Işık kaynağı türü : geçiş➤akıllı kumanda Evet➤Dikkat : ürün fotoğrafları dahil değil süs eşyaları➤.Manuel ölçüm nedeniyle, bazı hatalar olabilir, lütfen 3-5 cm'lik bir farka izin verin, teşekkür ederim : Spot ışığı ve şirketin insanları şirketin rengini anladığından, belirli bir renk farkı olabilir, ancak makul bir aralıkta, lütfen dikkatlice seçin.other Diğer stilleri gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın.Mağazamızda çeşitli stil ve renklerimiz var.Dükkanımdan kontrol edebilirsiniz.♦ İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğimize ve yüksek kaliteli ürünler sunabileceğimize inanıyoruz.Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, sorunları çözmek için lütfen istediğiniz zaman e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.order Siparişi vermeye karar vermeden önce lütfen siparişinizi (doğru boyut, renk, stil) dikkatlice onaylayın.Tüm siparişler sipariş onayınıza göre düzenlenir. ♦ bir sorun varsa veya öğe tatmin edici değilse, sizin için başka bir yeni öğeyi iade etmek veya değiştirmek gibi hızlı ve etkin bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin.Öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde ilk başta iade için lütfen bizimle iletişime geçin. returned İade edilen ürün, size gönderildiği, değiştirilmediği ve giyilmediği için mükemmel durumda olmalıdır.Herhangi bir toz, kirli nokta, değişiklik vb. Varsa, geri ödeme teklif etmeyeceğiz. İtems Öğeleriniz için ücretsiz onarımlar sağlıyoruz!Ancak geri göndermeniz gereken posta ücreti ve size yeniden gönderim bedeli her ikisi de hesabınızda olacaktır.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler