• Yeni
Nhlzj XİAOQİANG Işıklı Makyaj Aynası, Makyaj Aynası Yatak Odasında Tıraş için 360 Dönen Çift Taraflı Yuvarlak Kozmetik Ayna (Renk:

Nhlzj XİAOQİANG Işıklı Makyaj Aynası, Makyaj Aynası Yatak Odasında Tıraş için 360 Dönen Çift Taraflı Yuvarlak Kozmetik Ayna (Renk:

₺ 837.12

Stokta
Tova kullanılabilir

Light "Işıklı Kozmetik Ayna" : Karanlık veya zayıf ışıklı alanlarda mükemmel bir makyaj yapın. Double "Büyütme Çift Taraflı Ayna" : Bir tarafı standart bir ayna ve diğer tarafı 7 x / 10x büyüteçli ayna,yüz özelliklerinizi net bir şekilde görmenizi sağlar. Mirror "Katlanabilir Ayna" : Esnek 360 derece dönebilen ayna, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre ayarlanabilir ve en iyi görüş açısını elde eder. Applicable "Uygulanabilir Sahne" : Makyajınızı makyaj yapmak,kişilerinizi koymak veya tıraş etmek için harika;lüks oteller,kaplıcalar veya evde mükemmel seçim. Install"Kurulumu Kolay" : Çok işlevli zarif tasarımın kurulumu kolaydır ve kullanımı kolaydır.Ürün Adı : 7 inç çift HD-(Paket pil Uygulanabilir çevre : oda,Banyo,Tuvalet,vb. içermez)masaüstü makyaj mirror Product renk : parlak silver Product boyutu : 170 X135 X330 MMProduct malzeme : demir-karbon alaşımı +yüksek çözünürlüklü mirror Product ağırlık : yaklaşık 950 GProduct özellikleri : 4 adet AAA Pil,ücretsiz döndürme,kademesiz karartma LED taraflı.Ambalaj : 1x Ayna ★ Servis-Mağazamız iyi niyetle çalışır ve müşteri memnuniyetini amaç olarak alır.Ürünlerimizin kalitesinden ve mükemmelliğinden memnun olduğunuza inanıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunuyoruz.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler