• Yeni
Qıxıvcom 2-Pack 4.5 W LED Vintage Edison ampul 3D havai fişek ampul renkli havai fişek lamba ampul yıldızlı ampul cam dekoratif

Qıxıvcom 2-Pack 4.5 W LED Vintage Edison ampul 3D havai fişek ampul renkli havai fişek lamba ampul yıldızlı ampul cam dekoratif

₺ 65.67

Stokta
Tova kullanılabilir

Quality Yüksek Kalite : Yüksek kaliteli renkli camdan, Hassas tasarımdan, havai fişek etkisi gibi ampul kapağından veya yıldızlı bir gece gökyüzünden yapılmıştır. 360° ışık açısı tüm açıyı aydınlatabilir, size romantik ve keyifli bir gece getirebilir. ♦ Çevre dostu : CE ve Rohs uyumlu, ultraviyole emisyonu olmayan cıva içermez.%90'a varan enerji tasarrufu.LED'ler, uzun ömür, düşük ısı ve güç tüketimi ile aydınlatılan 3 D Havai Fişek Led Ampuller, ampulü uzun süre değiştirmeniz gerekmez. Application Uygulama : 3 D LED Havai Fişek Lamba, Sihirli Havai Fişek atmosfer ampuller, Vintage Renkli LED ampul Gece Lambası Abajur için Noel Ev Yemek Odası Bar Parti Dekorasyon.Yaygın kullanım ev/ cafe/ bar/ parti/ düğün/ göster / süs mağaza vb. E26/E27 Lamba tutucuya uygun 3 D Havai Fişek Ampulü, Havai Fişek ampulü birkaç saniye içinde kurulabilir, alet gerektirmez.Her türlü dekorasyon için son derece dekoratif ve şık. Fire LED Havai Fişek 3 D ampul, eviniz, partiniz ve düğününüz veya herhangi bir festival durumunuz için romantik bir atmosfer yaratabilir.LED 3 D havai fişek ampulünün günlük yaşamınızdaki tüm avantajlarından yararlanın. 2 ui Qixivcom-Pack 4.5 W(G80) Ui Özellikler : 80*115mm/2*4,53 inç Ömrü : >30000hours Paketi 360 Derece Renk Sıcaklığı : 2700 K Işık şiddeti : 562 LM Boyutu E26/E27 Açısı Mukavemetli Cam Taban Türü : Gerilim : AC85-265 V Watt : 4.5 W Malzeme : Metal ve Yüksek Dahil Tatil Partisi için Bar AC85 Vintage Edison Ampul 3 D havai Fişek Ampul Renkli havai Fişek Lamba Ampul Parlak Ampul Cam Dekoratif Ampul-265 V E26 Tabanı Sıcak Beyaz Işık LED : 2 Adet G80 3 D havai Fişek Ampul x. Features Özellikler : 1. Yüksek kaliteli renkli camdan, Hassas tasarımdan, havai fişek efekti gibi ampul kapağından veya yıldızlı bir gece gökyüzünden yapılmıştır. 360° ışık açısı tüm açıyı aydınlatabilir, size romantik ve keyifli bir gece getirebilir. 2. Enerji tasarrufu : LED ampul, minimum enerji ile maksimum verimlilik sağlamak için üretilmiştir.%90'a varan enerji tasarrufu. 3. LED Havai Fişek 3 D ampul, eviniz, partiniz ve düğününüz veya herhangi bir festival durumunuz için romantik bir atmosfer yaratabilir.LED 3 D havai fişek ampulünün günlük yaşamınızdaki tüm avantajlarından yararlanın. 4. 3 D LED Havai Fişek Lamba, Sihirli Havai Fişek atmosfer ışığı Ampuller, Vintage Renkli LED ampul Gece Lambası Abajur Noel Ev Yemek Odası Bar Partisi için Decoration.It ev/ kafe/ bar/ parti/ düğün/ gösteri/ süsleme mağazasında vb.Yaygın olarak kullanılır. 5. 3 D Havai Fişek Ampul, için Uygun E26 / E27 Lamba tutucu, Havai Fişek ampul birkaç saniye içinde monte edilebilir, hiçbir alet gerekli.Her türlü dekorasyon için son derece dekoratif ve şık. 6. Çevre dostu : CE ve Rohs uyumlu, ultraviyole emisyonu olmayan cıva içermez. LED'ler, uzun ömür, düşük ısı ve güç tüketimi ile aydınlatılan 3 D Havai Fişek Led Ampuller, ampulü uzun süre değiştirmeniz gerekmez.

Ürün parametreleri

Voltage:
AC85-265V
Watts:
4.5W
Material:
Metal and High-Strength Glass
Base Type:
E26/E27
View Angle:
360 Degrees
Color Temperature:
2700K
Luminous intensity:
562LM
Size:
80*115mm/3.15*4.53inch
Lifespan:
>30000hours
Package Included:
2 Pcs x G80 3D Firework Light Bulb
. ✔Features:
1. Made of high quality coloured glass, Delicate design, Bulb cover like the effect of firework, or a starry night sky. 360° light angle can light up the whole angle, Can bring you a romantic and pleasant night. :
2. Energy-saving:
LED bulb is made to deliver the maximum efficiency with minimum energy. Energy-saving up to 90%.
3. LED Firework 3D bulb can create romantic atmosphere for your home, party and wedding or any festive situation. Enjoy all the benefits of LED 3D fireworks bulb to your daily life. :
4. 3D LED Fireworks Lamp, Magic Fireworks Atmosphere Light Bulbs, Vintage Colorful LED Bulb Nightlight Lampshade for Christmas Home Dining Room Bar Party Decoration.It is widely use in home/ cafe/ bar/ party/ wedding/ show/ ornament store etc. :
5. 3D Fireworks Light Bulb, Suitable for E26/E27 Lamp holder, The Fireworks bulb can be installed in a few seconds, no tools required. Highly decorative and stylish for all kinds of decorations. :
6. Eco-friendly:
CE&Rohs compliant, mercury-free with no ultraviolet emissions. 3D Firework Led Bulbs Lighted by LEDs, long life, low heat and power consumption, you don't need to change the bulb for quite a long time.

Kategorideki ürünler