• Yeni
zxsa 7.2 in Açık Sürüklenen Yüzme Dalış Evrensel Akıllı Telefon Su Geçirmez Çanta 2 Renkler (Siyah + Mavi) (Siyah+Mavi, 7.2 in)

zxsa 7.2 in Açık Sürüklenen Yüzme Dalış Evrensel Akıllı Telefon Su Geçirmez Çanta 2 Renkler (Siyah + Mavi) (Siyah+Mavi, 7.2 in)

₺ 29.94

Stokta
Tova kullanılabilir

Mavi/siyah renk kombinasyonlarına sahip 2 Paket Evrensel su geçirmez telefon kılıfı kuru çanta, 7.2 inç diyagonal boyuta kadar tüm akıllı telefonlara uyar .(örneğin 12 i Phone, Pro 12, 12 Pro Max, Mini 12, 2020 SE, 11, 11 Pro,11 Max, H Max, XR, X, X, 8, 7, 8 P, 7 P, 6 artı 6 artı, se, 5s, 5c, 5 Pro, Samsung Galaxy Pro Yani+ S9 Ücretini, Google Piksel, HTC, LG, Huawei P30, 20 Pro Dostum, vb. ).Yüksek kaliteli yumuşak malzeme, hassas dokunuş ve tepki için özel olarak üretilmiştir.Ekran dokunuşunun, kameranın ve sudaki diğer işlevlerin normal kullanımını sağlamak (Dokunmatik kimlik ve Parmak İzi Kilidi Açma desteklenmez).Mükemmel su geçirmez sızdırmazlık performansı (IPX8 derecesi) ile bu %100 sızdırmaz su geçirmez çanta, çeşitli ortamlardaki cihazlar için kapsamlı koruma sağlar.Maksimum su geçirmezlik koruması 30 metre / 100ft su derinliğine kadardır.Ön ve arkadaki kristal berraklığında pencerelerde, bu su geçirmez telefon kılıfı fotoğraf, video çekmek, aramaları cevaplamak ve e-postayı kontrol etmek için mükemmeldir.En azından, taşınabilir kordon göğsüne asılabilir veya kolaylık sağlamak için beline asılabilir. (Kordon uzunluğu : 60 cm / 23.6", arasında Ayarlanabilir : 40-60 cm / 15.7-23.6").Basit bir geçmeli ve kilitli erişim tasarımı mükemmel bir sızdırmazlık sağlar, Rahat taşıma için bir boyun askısı ile birlikte gelir, Su, kar, toz, kum ve kirden uzak tutulması kolay, basit bir geçmeli ve kilitli erişime sahiptir.Bazı büyük ekranlı telefonların koruyucu kılıfı,Kredi kartı cüzdanı parasını plaj, balık tutma, yüzme, tekne gezintisi, kayak, şnorkelle yüzme ve su parkı aktiviteleri için su geçirmez kuru torbayı çıkarması gerekir. (Not : Telefonu çantaya yerleştirmeden önce lütfen kalın telefon kılıflarını çıkarın.).Basamaklar mı? 1. 2 Düğmesine basarak kasanın kilidini açın. Klipsi yavaşça açın 3. Telefonu çantaya koy 4. 5 Düğmelerine basın. Kayışı 6 sabitleyin. Su sporlarında eğlenmek için kullanın Not : 1.Su geçirmez çantalar kaplıcalarda kullanılamaz. 2.Keskin nesnelerden uzak tutun. 3.Lütfen içine pahalı bir şey koymadan önce doku ile bir güvenlik testi yapın. 4.Havadaki nemin neden olduğu torbanın içindeki yoğuşma normal bir olgudur. 5.Su geçirmez çantalar açık rafting, yüzme, plaj oynama ve sıradan dalış için uygundur, ancak 30 metreden fazla dalış yaparken önerilmez.Kalite ile ilgili sorunları olan ürünler, öğelerinizi aldıktan sonraki 3 gün içinde bizimle iletişime geçerek iade veya değişim için iade edilebilir.Umarım keyifli bir alışveriş deneyimi yaşarsınız.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler