• Yeni
Yedek Üst Kafa Bandı Onarım Parçaları için Beats tarafından Dr. Dre Studio 3 Kablosuz Aşırı Kulak Kulaklıklar Studio3 (Kırmızı)

Yedek Üst Kafa Bandı Onarım Parçaları için Beats tarafından Dr. Dre Studio 3 Kablosuz Aşırı Kulak Kulaklıklar Studio3 (Kırmızı)

₺ 68.58

Stokta
Tova kullanılabilir

✔ Studio 3 Kablosuz Kulaklıklarla Uyumludur (Ayrıca Studio 2.0'a uyar). Tools Ücretsiz Araçlar ile birlikte gelir (4 x Vida + 1 x Tornavida). DIMENSIONS KAFA BANDI BOYUTLARI : 9.05 X1. 06 inç (L x W : 23 X2. 7 cm). Studio Studio 1.0 (1. nesil) veya diğer kulaklıklarla uyumlu değildir. GUARANTEE MEMNUNİYET GARANTİSİ : Bu öğe %100 % memnuniyet garantisi veya paranızı geri ile birlikte gelir.Herhangi bir sorun varsa lütfen bize ulaşın ve hızlı bir şekilde çözülecektir!.Uyumluluk : Beats Studio 3 Kablosuz Kulaklıklarayrıca Beats Studio 2.0 Kablolu/Kablosuz Kulaklıklara uyar Paket içeriği : 1 x Yedek Üst kafa bandı 4 x Tornavida1 x Tornavida Lütfen Dikkat : Bu, Studio 1.0 (1.nesil), Solo HD, Solo 2.0, Solo3 veya diğer kulaklıklarla uyumlu değildir.Kulaklıklarınızın doğru modelinden emin değilseniz, lütfen Kafa Bandınızın/Kulaklıklarınızın fotoğraflarıyla birlikte bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Lütfen sadece bazılarının neye benzediğini tahmin etmeyin.Bu ürün Beats tarafından yapılmaz Inc.It beats'e ait herhangi bir ticari marka taşımaz ve satıcı Beats Inc. ' e bağlı değildir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler