• Yeni
Adaptör, Cep Telefonları için Sabit Diskler için Sabit Disk Kutuları için Tabletler için Uygun Küçük Boyutlu Şarj Adaptörü (USB2.

Adaptör, Cep Telefonları için Sabit Diskler için Sabit Disk Kutuları için Tabletler için Uygun Küçük Boyutlu Şarj Adaptörü (USB2.

₺ 178.80

Stokta
Tova kullanılabilir

USB Tip‑C adaptörü istikrarlı yapısı ile gel, mükemmel performans ve uzun hizmet ömrü.Kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış, iyi korozyon direncine ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir.Ürün desteği tak ve çalıştır, hızlı iletim, işinizde ve yaşamınızda çok yardımcı olur.Tip-C Adaptör Dönüştürücü, aynı zamanda yuvarlak bir his ve güçlü performans ile birlikte gelir.Zarif ve kompakt, taşıması kolay, cebine koymak kolay, kullanmak için yük yok.Özellik : 1. Tip-C Adaptör Dönüştürücü, aynı anda yuvarlak bir his ve güçlü performans ile birlikte gelir2. Ürün desteği tak ve çalıştır, hızlı iletim, işinizde ve yaşamınızda çok yardımcı olur3. Zarif ve kompakt, taşıması kolay, cebine koymak kolay, kullanmak için yük yok4. Kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış, iyi korozyon direncine ve pürüzsüz bir yüzeye sahip5. USB Tip-C adaptörü istikrarlı yapısı ile gel, mükemmel performans ve uzun hizmet ömrüözelleştirme : Öğe Türü : Tip-C Adaptörü dönüştürücümalzeme : Alüminyum alaşımpaket Listesi : 1 x Tip-C Adaptörü Dönüştürücü.

Ürün parametreleri

Item Type:
Type-C Adapter Converter
Material:
Aluminum alloy
Package List:
1 x Type-C Adapter Converter :

Kategorideki ürünler