• Yeni
Değil Bu Güzel Ejderha Kaya Sahte Geode Cavern Köpüklü Ortaçağ Tahsil Fantezi Heykelcik Heykeli Dekor, 4X3X1. 5 inç( Yeşil)

Değil Bu Güzel Ejderha Kaya Sahte Geode Cavern Köpüklü Ortaçağ Tahsil Fantezi Heykelcik Heykeli Dekor, 4X3X1. 5 inç( Yeşil)

₺ 71.64

Stokta
Tova kullanılabilir

[PERFECT DRAGON COLLECTİBLE] : Yeşil sahte kaya geode mağarasını koruyan bu harika yeşil ejderha heykelini ejderhanıza eklediğinizi hayal edin collection.It ayrıca, onu diğer ejderhalardan ayıran ışıltılı oluşumlarıyla bir ejderha koleksiyonuna başlamak için harika bir yoldur. [BÜYÜK HEDİYE] : Bu seven bir arkadaş veya aile üyesi için mükemmel bir hediye dragons.It bir doğum günü veya Noel için olsun, herhangi bir fırsat için harika.Kristal mağara korur gibi bir zamanlar güçlü bir ejderha görmek, özel bir o kadar daha yapacak.Uzun süre beslemek bir heykelcik olduğunu. [EV VEYA OFİS için] : Yeni yeşil ejderhanızı yatak odanızda, oturma odanızda, ofisinizde veya kendi ejderha heykelcik fantezinizde sahte yeşil geode kaya mağarasında görüntüleyin world.It başkalarının gıpta ile bakacağını görmek bir mucizedir. [YÜKSEK KALİTE] : inanılmaz detay boyut ekler.Dayanıklı poli reçineden yapılmış ve teslimat sırasında ekstra koruma için Strafor içinde iyi paketlenmiştir. 4 X3 X1. 5 inç. [MEMNUNİYET GARANTİSİ] : Bu ejderha heykelini kesinlikle seveceğinize ve favorilerinizden biri olacağına inanıyoruz.Herhangi bir sorun varsa, geri ödeme için iade edebilir veya öğeyi değiştirebilirsiniz.Renk : Yeşil.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler