• Yeni
Sony Turbo Hızlı Powered 15 W Duvar Şarj Kiti için çalışır E5606 Hızlı Şarj 2.0 USB 1 M (3.3 ft) USB microUSB Kablosu ile!

Sony Turbo Hızlı Powered 15 W Duvar Şarj Kiti için çalışır E5606 Hızlı Şarj 2.0 USB 1 M (3.3 ft) USB microUSB Kablosu ile!

₺ 56.97

Stokta
Tova kullanılabilir

UPGRADED [YÜKSELTİLDİ] Sony E5606materyalleriniz için onaylanmış yeni 15 Watt Sertifikalı UL, sıkı güvenilirlik ve güvenli Hızlı Turbo Şarjı sağlar!. ◆ [GELİŞMİŞ] Akıllı IC Çift Hızlı ve Hızlı Şarj dijital çip teknolojisi, Sony E5606'nızda cihazların aşırı şarj olmasını ve aşırı ısınmasını önler. ◆ [HIZLI ŞARJ] micro USB için özel olarak üretilmiş, USB-A Bağlantı Noktasına sahip, böylece mevcut Type-C ve Apple Lightning kablolarını da kullanabilirsiniz, Sony E5606'nızı Hızlı Turbo Şarj için adaptöre takmanız yeterlidir. ◆ [HER iki dünyanın en iyisi] Bir şarj cihazıyla birçok şeyi destekleyin, diğer kablolarla güç verin veya micro USB 2.0'ı kullanın. CERTİFİCATİON CERTİFİCATİON GUARANTEED] Sony E5606'nızla çalışmak üzere tasarlanan bu ürün , UL, CE ve Uluslararası Güvenlik Standartlarına göre en gelişmiş sertifikalarla sertifikalandırılmıştır. Turbo Turbo Hızlı Powered 15 W Duvar Şarj Kiti ile Sony E5606 için çalışır hızlı ŞARJ 2.0 USB 1 M (3.3 ft) USB Tip-C Kablo!Adaptif Hızlı Carge plus Hızlı Şarj 2.0 Hızlı Şarj Teknolojisine sahip bu şık USB Tip-C Gelişmiş Araç Şarj Cihazı, Hızlı Şarj Yüksek Amp Teknolojisi sayesinde cihazınızı her zamankinden daha hızlı güçlendirir.SPECİFİCATİONS ÖZELLİKLER : ● Optimize edilmiş pil şarj algoritması sayesinde akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi pilinizin ömrünü azaltmadan turbo şarj edin.●Güç dalgalanmalarına, aşırı ısıya ve diğer tehlikelere karşı dahili koruma sağlayın ve şarj olurken akıllı telefonunuzun veya tabletinizin güvende kalacağını bilin.●Herhangi bir USB Type-C özellikli cihazı şarj edin.Turbo Power, göz kamaştırıcı hızlı şarj hızlarından yararlanabilecek çok çeşitli profilleri destekler.* Tam Çıkış modu : 5 V/1.5 A, 9 V/1.5 A, 15 Watt Toplam güçte, bu daha tutarlı ve sağlam performans✅iyileştirmeler garanti eşsizdir : * Bu İnce Duvar Şarj Cihazı (ayrıca bu çalışma●başka Öğeler satılır) Apple İPhone, En ipad'ler, Tabletler, Microsoft Cihazlar, Yüzey Tablet, Küçük Dizüstü bilgisayarlar, Chromebooks kendi/özgün kablo kullanmak şartıyla orijinal OEM kablo ile çoğu diğer cihazları şarj edebilirsiniz, sürece güç onayladığı 15 Watts onlar.●Enerji Tasarrufu : aktif, Güçlü ve Verimli bir aygıt●enerji Mikro Çizmek teknolojisi güç tüketimini otomatik olarak azaltır : Sunar outlet şarjından Maksimum Çıkış 15 Watt Sağlar en cihazlar, akıllı telefonlar ve tabletler Au Detect IC Teknolojisi otomatik olarak Onaylanmış geliştirilmiş uyumluluk●Uluslararası / Dünya çapında Güç 240 volt kadar aygıt tipi ve özel şarj ihtiyaçlarını tespit yapın.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler