• Yeni
Homyl Moda Hoodies Papağan Papağanının Perruet Kakadu

Homyl Moda Hoodies Papağan Papağanının Perruet Kakadu

₺ 44.07

Stokta
Tova kullanılabilir

* Papağan Cockatiel cockatoo Parakeet Amerika Papağanı Conure ve diğer kuşlar için uygundur. * Pamuklu kumaşın dış tabakası, yüksek yoğunluklu su geçirmez kumaşın iç tabakası, yumuşak, nefes alabilen ve su geçirmez, kullanımı kolay. * ilkbahar, sonbahar ve kış için, dış giyim için de iyidir. * En kaliteli ve rahat kumaştan yapılmış olan Kapüşonlarımız, kuşunuzu şık ve sıcak tutmak için tasarlanmıştır. * Kuş kostümü giymek kolay ve rahattır ve kuşlar bunu kabul edebilir.Açıklama : -En kaliteli ve rahat kumaştan yapılmış olan Hoodies, kuşunuzu şık ve sıcak tutmak için tasarlanmıştır. - ilkbahar, sonbahar ve kış için, dış giyim için de iyi. - Pamuklu kumaşın dış tabakası, yüksek yoğunluklu su geçirmez kumaşın iç tabakası, yumuşak, nefes alabilen ve su geçirmez, kullanımı kolay. - Kuş kostümü giymek kolay ve rahattır ve kuşlar bunu kabul edebilir. - Papağan Cockatiel cockatoo Parakeet Amerika papağanı Conure ve diğer kuş için uygun.Şartname : - Malzeme : Kumaş-Boyut S(Uxg) : Yaklaşık. 9x12 cm / 3.54x4.72 inç, Göğüs çevresi : Yaklaşık. 18 cm / 7.09 inç - Boyut M(Uxg) : Yaklaşık. 12x16 cm / 4.72x6.3 inç , göğüs çevresi : Yaklaşık. 23 cm / 9.06 inç - Boyut L(Uxg) : Yaklaşık. 14x18. 5 cm / 5.51x7.28 inç , göğüs çevresi : Yaklaşık. 26 cm / 10.24 inçpaket İçerir : 1 parça Kuş Giysile Rnot : Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Işık efektleri, monitör ayarları vb.Nedeniyle.Resimlerin renginde ve gerçek öğede hafif bir fark olabilir.Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Ürün parametreleri

- Material:
Cloth
- Size S(LxW):
Approx. 9x12cm/3.54x4.72inch,Chest circumference
- Size M(LxW):
Approx. 12x16cm/4.72x6.3inch , Chest circumference
- Size L(LxW):
Approx. 14x18.5cm/5.51x7.28inch , Chest circumference
Package Includes:
1 Piece Bird Clothes :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color of the pictures and the actual item. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorideki ürünler