• Yeni
Hemşirelik Kapak Emzirme Eşarp Mandala Çiçek - Bebek Araba Koltuğu Kapakları için, Arabası Kapak, Carseat Gölgelik (9vb0b)

Hemşirelik Kapak Emzirme Eşarp Mandala Çiçek - Bebek Araba Koltuğu Kapakları için, Arabası Kapak, Carseat Gölgelik (9vb0b)

₺ 47.97

Stokta
Tova kullanılabilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Fiber.İthal.Her Anne için Çoklu Kullanım Kapakları - Araba Koltuğu Kapağı, Hemşirelik Emzirme Örtüsü, Alışveriş Sepeti Kapağı, mama sandalyesi Kapağı, Sonsuzluk Atkı, hafif Battaniye, Bebek Arabası Kapağı, Güneş Koruması !. B - Nefes Alabilen Bebek Arabanız için %100 Koruma Güneşlik saniyeler içinde herhangi bir kıyafetin üzerine kayar!Üst kısımdaki esnek bir açıklık, daha az ışık ve daha fazla hava girmesini sağlar ve B'nizi kolayca gözetlemenizi sağlar.Gölgelik olarak kullanıldığında B Araba Koltuğunuza kolayca gerilir.Emzirirken B'nizi kolayca görmenizi veya erişmenizi sağlar/ nursing.It kullanılmadığı zaman sonsuzluk Atkı olarak bile giyilebilir!.Mükemmel B Duş Hediyesi-B duşları için harika ve en iyi unisex hediye veya herhangi bir anne, yeni anneler için harika bir hediye. 【Malzeme açıklaması】 %80 polyester + %20 spandex. 【Boyut Açıklaması】34*70*72 cm (13.4*27.6*28.3 【Ürün açıklaması】 Yüksek elastik kumaştan yapılmış, çok yumuşak, elastik ve dayanıklı, saklanması kolay ve çok amaçlı, gizliliği korumak için dışarı çıkarken annenin emzirmesi için 360° kapsama alanı sağlar. 【Multı-Functıon】B bir bebek arabası veya araba koltuğunda uyurken, onları rüzgardan korurken şekerleme dostu bir atmosfer sağlayın ve sun.It ayrıca bir alışveriş sepeti kapağı olarak da kullanılabilir, böylece B'nizin küçük ellerine toz girmez veya B'nize girmez gözler.B'niz büyüdüğünde eşarp olarak da kullanılabilir. [Uygulanabilir senaryolar] Araba koltuğu üstleri, hemşirelik eşarpları, alışveriş sepeti kapakları, bebek arabası kapakları, mama sandalyesi kapakları, bebek bezi masa örtüleri, hemşirelik pançoları vb. [Yıkama talimatları] Geleneksel yıkama, makine yıkama, el yıkama.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler