• Yeni
Abaodam 3 adet 2 m Yoga Gerginlik Kemer Spor Elastik Kemer Streç Çekme Halatı Spor Kayış Direnç Band (Pembe / Mor / Mavi)

Abaodam 3 adet 2 m Yoga Gerginlik Kemer Spor Elastik Kemer Streç Çekme Halatı Spor Kayış Direnç Band (Pembe / Mor / Mavi)

₺ 45.00

Stokta
Tova kullanılabilir

Büyük baskılara ve mümkün olan herhangi bir yoga pozuna dayanacak kadar güçlüdürler.Esnemenizi geliştirmek, esnekliğinizi arttırmak ve zor pozlarda ustalaşmak için mükemmeldir.Malzemeden yapılmış, yormadan kaymaz bir tutuş sağlar. hands.No poz, deneyim veya bu kemer kayışları Yoga seanslarınızı kolaylaştırmak içindir.Farklı kullanım için elsatik bantların farklı spektasyonları.Ürün Description Yoga kayışlar genellikle Yoga kullanılır ama aynı zamanda evde her zaman da fiziksel bir terapi seansı olarak uzanır yapıyorsun ya da esneklik geliştirmek ve kullanılabilir.Yoga kayışları iyi bir form ve iyi bir duruş sağlamanıza yardımcı olur.Özellik-Ürün Rengi : Pembe, mor, mavi. - Ürün Malzeme : TPE. - Ürün Boyutu : 200x14. 7 x 0. 1 cm. - Ellerinizi yormadan kaymaz bir tutuş sağlayan malzemeden yapılmıştır. - Esnemenizi geliştirmek, esnekliğinizi arttırmak ve zor pozlarda ustalaşmak için mükemmeldir. - Farklı kullanım için elsatik bantların farklı spektasyonları. - Büyük baskılara ve mümkün olan herhangi bir yoga pozuna dayanacak kadar güçlüdürler. - Poz, deneyim veya ne olursa olsun, bu kemer kayışları Yoga seanslarınızı kolaylaştırmak içindir.Paket Dahil 3 x yoga kayışı.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler