• Yeni
ZQYD Yoga Headstand Inversiyon Ekipmanları Spor Omuz Ters Eserdir Fitness Eğitim Ekipmanları Ev Yardımcı Ters Sandalye 1.14 (Renk:

ZQYD Yoga Headstand Inversiyon Ekipmanları Spor Omuz Ters Eserdir Fitness Eğitim Ekipmanları Ev Yardımcı Ters Sandalye 1.14 (Renk:

₺ 613.65

Stokta
Tova kullanılabilir

Health Sağlık için iyi : Bu yoga inversiyon taburesi vücudun kan dolaşımına yardımcı olabilir, boyun ve sırt ağrısını hafifletebilir. Multifunction Çok işlevli : Ev jimnastik salonu, Şınav, çekirdek çalışma ve inversiyonlar için mükemmel kullanım. Navigasyon, yüksek Kaliteli Malzeme : yüksek yoğunluklu PVC ters duruyoruz, hiçbir baskı kafası ve boynundaki ne zaman pedleri omuz ve kafamızın daha rahat yastıkları ve t-şekilli yastık, U-yastıklı İle, baş aşağı ve beyaz huş ahşap çerçeve tasarımı daha istikrarlı ve dayanıklı yapmak. tool Bu araç sayesinde, uygulayıcının ters hareketi kolayca tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz. ◆ Gövdeyi destekleyin, ters çevrilmiş hareketi daha standart bir harekete getirin, ters çevrilmiş sandalye depolama için demonte edilebilir.Renk : beyaz, kırmızı (isteğe bağlı) Malzeme : Huş ağacı + PU Deri Boyut : 63 * 41* 38cm/24.8*16*15 İnçpaket İçeriği : 1 * Yoga ters sandalyenot : 1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterilenle aynı olduğunu garanti ediyoruz.2. Hafif boyut farkı izin lütfen nedeniyle farklı manuel ölçüm.Bu yoga yardımı, omurları ve disk sıkışmasını hafifletme, kan akışını artırma, duruşu iyileştirme ve esnekliği artırma hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.Tam vücut antremanı için çok pozisyonlu tonlama kayışlarını ve ön tonlama çubuklarını kullanın; şınavlardan pazı kıvrımlarına kadar her şey.İster evde kullanın, ister yoga stüdyosuna götürün, yoga ve fitness tutkunları için' sahip olunması gereken ' bir ekipman parçası.Note Lütfen Dikkat : Baş dayanağından amuda geçiş : Banktaki baş dayanağı bir tripod standına benzer; inversiyonu tutmak için her iki kola da güveniyorsunuz.Not : Tezgah üzerinde düzgün bir şekilde dikey bir şekil oluşturmadan amuda kalkmayın.Bilek/eklem yaralanmalarını önlemek için yeterli çekirdek gücü elde etmelisiniz.★Renk farkı : Çekim teknolojisi, ışık, ekran parametreleri vb.Gibi birçok faktörün etkisi nedeniyle., gerçek renk ve alınan fotoğraf arasında hafif bir renk farkı olacak.Lütfen alınan gerçek ürüne bakın.Anlayışınız için teşekkürler!.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler