• Yeni
Kafatası Kafa Heykel Örümcek Dekorasyon, yaratıcı Çiçekler Kafatası Masaüstü Süs,Kafatası Tahsil için Ev Ofis Masası Malzemeleri.

Kafatası Kafa Heykel Örümcek Dekorasyon, yaratıcı Çiçekler Kafatası Masaüstü Süs,Kafatası Tahsil için Ev Ofis Masası Malzemeleri.

₺ 68.97

Stokta
Tova kullanılabilir

【MATERİAL】 Kafatası başkanı heykel dekorasyon yüksek kaliteli reçine yapılır, her parça el-boyalı ve cilalı ayrı ayrı.Yüzeyde son derece ayrıntılı, Güçlü stabiliteye ve yüksek aşınma direncine sahiptir.Ayrıca, zaman uzadığında solmaz. 【YARATICI DEKORATİF】 Herhangi bir mantel, masa veya rafta sergilemek için ideal olan bu çiçekler kafatası heykeli, evinize ve ofisinize stil ve sofistike.Kafatasındaki örümcek gerçeğe benziyor.Ayrıca sürüngen yaşam alanı, ev için iyi dekorasyon, Cadılar Bayramı ve cosplay vb. Için mükemmeldir. 【ÇOK YÖNLÜ】 Herhangi bir ortama hayalet hissi katar.Cadılar Bayramı ve temalı parti hediyeleri için harika bir fikir ve evinize veya ailenize benzersiz bir lezzet katabilir. office.It örümcek, gecko, kertenkele, bukalemun, yılan için sürüngen ev dekorasyonları da kullanılabilir. 【MÜKEMMEL HEDİYE】 Dekorasyonumuz özel ve benzersiz,Yaratıcı 3 D gerçekçi kafatası tasarımı, mükemmel hediye ve kafatası koleksiyonu, arkadaşlarınız ve aileniz için en iyi hediye, festivaller için mükemmel bir seçimdir.gelecek yıllar boyunca zevk alacaklar ve besleyecekler. 【GOTİK】 mevsimlik cadılar bayramı masa dekoru olarak kullanılabilir veya yıl boyunca gotik antika süslemeleri süslemek için kullanılabilir.Bu kafatası, gösterinin yıldızı olacağından emin olan çok yetenekli bir hayalet yaratımdır.Örümcek kafatası kafa heykel sizin için mükemmel bir tanesidir!.Hepimiz müşterilerimiz için en iyi ürün ve hizmeti sunacağız.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Mağazamızda ne istediğinizi seçebileceğinize inanıyoruz.Ürün açıklaması : Ambalaj : Örümcek Kafatası Heykel X1 Malzeme : Reçine Boyutu : 13 * 10*16 cm / 5*3.9*6.3 ağırlık : 400g / 0.88 lb.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler