• Yeni
Voltaj Regülatörü, 200 W Trafo Filtre Kondansatör Su Geçirmez SMT Süreci LED Güç Kaynağı Kaydediciler için Araç Navigasyon Sistemleri

Voltaj Regülatörü, 200 W Trafo Filtre Kondansatör Su Geçirmez SMT Süreci LED Güç Kaynağı Kaydediciler için Araç Navigasyon Sistemleri

₺ 170.10

Stokta
Tova kullanılabilir

Silikon saksı daha iyi ısı iletkenliğine sahiptir ve reçine saksı tamamen sızdırmaz, daha dayanıklıdır.SMT işlemini kullanarak, direnç ve kapasitans MOS tüplerinin tümü SMD orijinalleridir, yüksek entegrasyon, yüksek güvenilirlik ve yüksek stabilite ile birlikte gelir.Özel özelleştirilmiş elektrolitik kondansatörü benimseyin.Filtre kondansatörü yüksek frekansa ve yüksek dalgalanmaya sahiptir.Alüminyum alaşımlı ısı emici kabuk, daha iyi ısı dağılımına sahip entegre olarak oluşturulmuştur.Motorlarda, araç navigasyon sistemlerinde, kayıt cihazlarında, fotovoltaik panellerde, LED şeritlerde, ampullerde, fanlarda, kameralarda kullanılır.Özellik : 1. Alüminyum alaşımlı ısı emici kabuk, daha iyi ısı dağılımına sahip entegre olarak oluşturulmuştur2. Silikon saksı daha iyi ısı iletkenliğine sahiptir ve reçine saksı tamamen sızdırmaz, daha dayanıklı3. Özel özelleştirilmiş elektrolitik kondansatörü benimseyin.Filtre kondansatörü yüksek frekansa ve yüksek dalgalanmaya sahiptir4. SMT işlemini kullanarak, direnç ve kapasitans MOS tüplerinin tümü SMD orijinalleridir, yüksek entegrasyon, yüksek güvenilirlik ve yüksek stabiliteye sahiptir5. Motorlarda, araç navigasyon sistemlerinde, kaydedicilerde, fotovoltaik panellerde, LED şeritlerde, ampullerde, fanlarda, kameralarda kullanılır. Şartname : Öğe Türü : transformatörmodel : thj122405u200zmalzeme : Döküm alüminyumgiriş Voltajı Aralığı : 12 V/24vçıkış Voltajı : 5vçıkış Akımı : 40açıkış Gücü : 200würün Kabuk Boyutu : Yaklaşık. 100x80x38mm / 3.9x3. 1x1. 5 in Waterproof Oylaması : IP68Çalışma Sıcaklığı : -40-85℃Kullanır : Motorlar, araç navigasyon sistemleri, kaydediciler, fotovoltaik paneller, LED şeritler, ampuller, fanlar, kameralarpaket Listesi : 1 x transformatörnot : 1. Lütfen kablolamayı ve kurulumu düzeltin ve çalışmaya başlamadan önce giriş ve çıkışın pozitif ve negatif polaritelerinin doğru olduğundan emin olun.2. Giriş ucundaki pil gücü giriş voltajı aralığındadır ve güç, güç dönüştürücüsünün normal çalışmasını sağlamak için yeterlidir.3. Isı birikiminden dolayı güç dönüştürücüsünün aşırı sıcaklık korumasını önlemek için lütfen iyi havalandırılan bir ortama kurun.

Ürün parametreleri

Item Type:
Transformer
Model:
THJ122405U200Z
Material:
Die cast aluminum
Input Voltage Range:
12V/24V
Output Voltage:
5V
Output Current:
40A
Output Power:
200W
Product Shell Size:
Approx. 100 x 80 x 38mm / 3.9 x 3.1 x 1.5in
Waterproof Rating:
IP68
Working Temperature:
-40-85℃
Uses:
Motors, car navigation systems, recorders, photovoltaic panels, LED strips, bulbs, fans, cameras
Package List:
1 x Transformer :
1. Please correct wiring and installation, and confirm that the positive and negative polarities of the input and output are correct before powering on to work. :
2. The battery power at the input end is within the input voltage range and the power is sufficient to ensure the normal operation of the power converter. :
3. Please install in a well ventilated environment to avoid over temperature protection of the power converter due to heat accumulation. :

Kategorideki ürünler