• Yeni
liulishop Tuvalet Fırçaları Taban Drenajlı Uzun Saplı Tuvalet Fırçası Tuvalet Fırçası Modern Minimalist Tasarım Tuvalet Fırçası

liulishop Tuvalet Fırçaları Taban Drenajlı Uzun Saplı Tuvalet Fırçası Tuvalet Fırçası Modern Minimalist Tasarım Tuvalet Fırçası

₺ 57.30

Stokta
Tova kullanılabilir

Tuvalet veya banyo lavabosunun yanındaki dar alana iyi oturacak kompakt boyutlu tuvalet fırçası. 1. Uzun saplı tuvalet fırçası : basit ve güzel tasarım.Banyoya yerleştirildiğinde, küçük tuvalet fırçası yer kaplamaz.Fırça, kiri iyi temizlemek için tuvaletin şekline göre bükülebilir. 2. Fırça kafası iyi esnekliğe, boşlukları ve çıkmazları temizlemesi kolay, güçlü dekontaminasyon kabiliyetine ve rahat ve hızlı kullanıma sahiptir. 3. Uzun saç ve kısa saç, klozet üzerindeki kiri temizlemek kolaydır, tasarımın delikleri vardır, kıllar daha kalındır ve çalkalandıktan sonra su boşaltılabilir. 4. Tabana sahip saklama kutusu, tuvaleti fırçalamak ve boşaltmak için uygundur ve fırça kafası tabana dokunmaz veya kılları bükmez.Ve depolama daha hijyeniktir.Klozetinizin yanında oturan iyi görünümlü dekoratif tuvalet fırçası ve tutacağı; banyo aksesuarlarınıza mükemmel bir ektir ve ihtiyacınız olduğunda bulabilmenizi sağlar it.Name : Uzun saplı tuvalet fırçasımalzeme : PP + PE + polietilen reçin Eözelleştirme : 14.9 inç * 2.5 inç * 2.5 inçhızlı : 1. Lütfen satın almadan önce rengi ve boyutu kontrol edin.2. Ürün fotoğrafları ürünler dışındaki ürünleri içermez.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farklılıkları olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen beni affet.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyutu manuel ölçüm, hata 1-3 cm, izin lütfen, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunmak için paylaşıma ve geri bildirime hoş geldiniz.

Ürün parametreleri

14.9 inches * 2.5 inches * 2.5 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Kategorideki ürünler