• Yeni
Kadın Tıraş Makinesi, Pratik Taşınabilir ABS Manuel Saç Tıraş Makinesi Hafif Kompakt Çanta Çanta Seyahat Diğer Durumlar için(mavi)

Kadın Tıraş Makinesi, Pratik Taşınabilir ABS Manuel Saç Tıraş Makinesi Hafif Kompakt Çanta Çanta Seyahat Diğer Durumlar için(mavi)

₺ 33.57

Stokta
Tova kullanılabilir

Taşınabilir kadın saç tıraş bıçağı tasarımı, seyahat ederken kadınların kullanması için mükemmeldir, kompakt boyuttadır ve hafiftir.İhtiyaçlarınızı karşılamak için yeniden doldurulabilir bir su püskürtücü ve tıraş öncesi nemlendirici ve 2 adet bağımsız tıraş bıçağı ile tasarlanmıştır.Epilasyon için iyi kullanım etkisi ve yüksek verimlilik, kadınların kullanması için özel olarak tasarlanmış ve farklı vücut parçaları için uygundur.Küçük, temiz ve güvenli, herhangi bir çantada, çantada saklamak için uygundur.Farklı vesilelerle kullanım ve kolay taşıma için idealdir.2 Farklı renk mevcuttur, taleplerinize göre pratik aksesuar seçebilirsiniz.Özellik : 1. Taşınabilir kadın saç tıraş bıçağı tasarımı, seyahat ederken kadınların kullanması için mükemmeldir, kompakt boyuttadır ve hafiftir.2. İhtiyaçlarınızı karşılamak için yeniden doldurulabilir bir su püskürtücü ve tıraş öncesi nemlendirici ve 2 adet bağımsız tıraş bıçağı ile tasarlanmıştır.3. Küçük, temiz ve güvenli, herhangi bir çantada, çantada saklamak için uygundur.Farklı vesilelerle kullanım ve kolay taşıma için idealdir.4. Epilasyon için iyi kullanım etkisi ve yüksek verimlilik, kadınların kullanması için özel olarak tasarlanmış ve farklı vücut parçaları için uygundur.5. 2 Farklı renk mevcuttur, taleplerinize göre pratik aksesuar seçebilirsiniz.Nasıl Kullanılır : (1) Orta döner tablayı fıskiyeye döndürün ve nemli hale getirmek için cilde su püskürtün.(2) Orta kadranı nemlendirici sabuna çevirin ve nemlendirici sabunu cilde uygulayın.(3) Orta döner tablayı tıraş için tıraş makinesine döndürün.Şartname : Öğe Türü : Kadın Tıraş makinesimalzeme : Abspaket Listesi : 1 x Kadın Tıraş Makinesi.

Ürün parametreleri

Item Type:
Women Shaver
Material:
ABS 
Package List:
1 x Women Shaver :

Kategorideki ürünler