• Yeni
Okuyonic Uygun ORP Denetleyici ORP Test Cihazı Sistematik İzleme pH-ORP Denetleyici ABS Malzeme ile (ABD Standart 110 V)

Okuyonic Uygun ORP Denetleyici ORP Test Cihazı Sistematik İzleme pH-ORP Denetleyici ABS Malzeme ile (ABD Standart 110 V)

₺ 245.10

Stokta
Tova kullanılabilir

Yüksek doğruluk ve kararlı ölçüm, yanıt olarak hassastır ve ölçümde doğrudur.Ekranda p H değeri ve ORP değerinin eşzamanlı gösterimi, gözlem için daha uygun.Balık yetiştiriciliği, şarap üretimi, yüzme havuzu, laboratuvar, su arıtma, kolej, sıvı analizi (p H), gölet, çeşitli endüstriyel uygulamalar, gölet, dikim vb.Için uygundur.Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, dayanıklı, aşınmaya ve korozyona dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Kolay elektrot değişimi, p H ve ORP değerinin doğru, rahat ve sistematik izlenmesi ve kontrolü.Özellik : 1. Yüksek doğruluk ve kararlı ölçüm, yanıt olarak hassastır ve ölçümde doğrudur.2. Ekranda p H değeri ve ORP değerinin eşzamanlı gösterimi, gözlem için daha uygun.3. Kolay elektrot değişimi, p H ve ORP değerinin doğru, rahat ve sistematik izlenmesi ve kontrolü.4. Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, dayanıklı, aşınmaya ve korozyona dayanıklı ve uzun ömürlüdür.5. Balık yetiştiriciliği, şarap üretimi, yüzme havuzu, laboratuvar, su arıtma, kolej, sıvı analizi (p H), gölet, çeşitli endüstriyel uygulamalar, gölet, dikim vb.Için uygundur.Çift 4 5 A/240 ACDisplay Modu ±5m VSetting Aralığı : PH : 3.50~10.50 PHORP : -500~500m VRelay İletişim : ±0.1%+0.02 PHORP PH : 0.00~14.00 PHORP : -1999~1999m VResolution : PH : 0.01 PHORP : 1m VAccuracy Spec : Durum : %100 Marka bod y Türü : p H-ORP Controller Material : ABSMeasuring Aralığı : : : : haneli Dijital Display Power LED : 2 WWorking Ortam Sıcaklığı ve Nem : 0~50°, Nem

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler