• Yeni
JINYISI Süpürge, Süpürge ve Faraş Seti, Zemin Temizleme için Süpürgeler, Kapalı Süpürge, katlanır Faraş Ev Banyo Temizleme Aracı

JINYISI Süpürge, Süpürge ve Faraş Seti, Zemin Temizleme için Süpürgeler, Kapalı Süpürge, katlanır Faraş Ev Banyo Temizleme Aracı

₺ 126.00

Stokta
Tova kullanılabilir

♦ Yüksek kaliteli malzeme : Bu süpürge, her türlü yüzeyde küçük ve büyük döküntüleri yakalayabilen en kaliteli süpürge liflerinden yapılmıştır ve dayanıklı paslanmaz çelik çubuk ve ABS plastik sap ile donatılmıştır. ♦ Esnek Kauçuk Dudak : Süpürge faraş seti, yüzeylere uyan esnek bir kauçuk dudağa sahiptir, böylece toz altına süpürülmez. ♦ Süpürge ve faraş seti ağır hizmet tipi : Faraş combo setli Süpürge,Suyu emmeyecek, Daha uzun ömürlü,çevre dostu, Mağaza Ticari Dış Mekan iç mekan ağır hizmet temizliği için uygun yüksek kaliteli kıl konstrüksiyon Lobi Süpürgesi ile birlikte gelir. ✔ Faraş Diş tasarımı : Faraş combo setli süpürge Süpürgeyi Faraşın içine kolayca Temizlemek için tarak/Dişlere yerleştirilmiş ,Evcil Hayvan Saçlarını ve insan Saçlarını Dişlerde bir Çekme ile temizleyin. ✔ Kullanımı kolay : Süpürge seti montajı basit ve hafiftir, mutfak aletleri, oturma odasındaki saçlar veya bahçe yaprakları olsun, iç ve dış mekanlarda temizlik işlerini kolayca tamamlayabilirsiniz, bunları hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz.Paslanmaz Çelik+PP+microfiber Color : White Broom Boyutu Süpürge ve faraş set Material özellikler : Ürün Adı : : : *26 cm Weight : 0.8 kg Package 1**1 Dustpan Features süpürge : süpürge uzun tarak dişi bir tasarım benimser, uzun tarak dişleri veda etmek zor saç ve konfeti içerir : 27 88*30 cm Dustpan Boyutu : 90*.Yumuşak kauçuk şerit ile Faraş zemine sorunsuz bir şekilde tutturulabilir ve ince toz tek adımda yapılabilir.Katlanabilir depolama süpürge ve faraş seti, güzel ayakta, depolama yer kaplamaz.Masayı hareket ettirmek zorunda kalmadan alttan süpürmek için süpürge kafasını 180° döndürün.Yoğun bir fırça ile temizleyin ve saç toz tabakasını tabaka halinde filtreleyin.Mutfak eşyaları, oturma odasındaki saçlar veya bahçedeki düşmüş yapraklar olsun, temizliği hızlı bir şekilde tamamlamak için bu süpürge setini kullanabilirsiniz.

Ürün parametreleri

Product name:
Broom and dustpan set
Material:
Stainless steel+PP+microfiber
Color:
White
Broom Size:
88*30 cm
Dustpan Size:
90*27*26 cm
Weight:
about 0.8 kg
Package includes:
1*broom 1*Dustpan
Features:
The broom adopts a long comb tooth design, long comb teeth bid farewell to difficult hair and confetti. :
With soft rubber strip,The dustpan can be seamlessly attached to the ground, and the fine dust can be done in one step. :
Foldable storage broom and dustpan set, beautiful standing, storage does not take up space. :
Rotate the broom head by 180° to sweep the table from the bottom without having to move around. :
Clean it with a dense brush, and filter the hair dust layer by layer. :
Whether it is kitchen utensils, hair in the living room, or fallen leaves in the garden, you can use this broom set to quickly complete the cleaning. :

Kategorideki ürünler