• Yeni
Okuyonic Parmak Rehabilitasyon Kavrama Topu 5 pcs Silikon El Kavrama Topu Gücü El Egzersiz Topu El Terapi Kavrama Topu için Sakin

Okuyonic Parmak Rehabilitasyon Kavrama Topu 5 pcs Silikon El Kavrama Topu Gücü El Egzersiz Topu El Terapi Kavrama Topu için Sakin

₺ 256.80

Stokta
Tova kullanılabilir

Parmaklarıyla çalışan ve sık sık dışarı çıkan insanlar için daha uygundur.Parmak ve kavrama gücünü eğitmek için kaya tırmanıcıları ve vücut geliştiriciler için uygundur.Kavrama topu küçüktür, cebinize koyabilir ve taşıyabilir, arabaya binerken zaman öldürmek için dışarı çıkarabilirsiniz.Birincil kuvvet antrenmanı ve rehabilitasyon eğitimi için uygun avuç içi kaslarını ve parmak esnekliğini egzersiz yapabilir.Dayanıklı yüksek elastik malzemelerden yapılmış, esnektir, her yaş için kullanılabilir.Özellik : 1. Dayanıklı yüksek elastik malzemelerden yapılmış, esnektir, her yaş için kullanılabilir.2. Kavrama topu küçüktür, cebinize koyabilir ve taşıyabilir, arabaya binerken zaman öldürmek için dışarı çıkarabilirsiniz.3. Parmaklarıyla çalışan ve sık sık dışarı çıkan insanlar için daha uygundur.4. Birincil kuvvet antrenmanı ve rehabilitasyon eğitimi için uygun avuç içi kaslarını ve parmak esnekliğini egzersiz yapabilir.5. Parmak ve kavrama gücünü eğitmek için kaya tırmanıcıları ve vücut geliştiriciler için uygundur.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : El Kavrama topumalzeme : silikonşekil : ovalboyutu : Yaklaşık. 44 x 58mm / 1.7 x 2.3 İşlev : 1. Rehabilitasyon eğitimi2. Egzersiz eklemleri ve avuç içi kasları3. Parmaklara basın ve eklemleri etkinleştirin4. Parmak ve kol kuvvetini egzersiz yapın.Talimatlar : Kavrama topu büyük değil, sadece avucunuzun içinde tutun, kavrama topunu tutun, sertçe sıkıştırın, kavrama topunun basıncını parmaklarınızda hissedebilirsiniz.Genel olarak, N kez tutmaya devam ederseniz, avuçlarınızda uyuşma ve ısı hissedeceksiniz ve sonra kendinizi rahat hissedeceksiniz.Çünkü kuvvet topunu sertçe sıktığınızda, esnek top deforme olur ve avucunuzu doldurur.Avuç içi gevşek ve sıkı hale geldikçe, top avucun ana akupunktur noktalarını etkili bir şekilde uyarabilir, kan dolaşımını teşvik edebilir ve egzersiz ve sağlık hizmetlerinin etkisini sağlayabilir.Temel Egzersizler : Kavrama topunu tamamen avucunuzun içinde tutun ve önce sağ elinizle, sonra sol elinizle dönüşümlü olarak on kez el germe egzersizleri yapın.İnsanlar için : 1. Kaya tırmanıcıları ve vücut geliştiriciler parmak ve kavrama gücünü eğitir; 2. Badminton severler, masa tenn.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
 Hand Grip Ball
Material:
Silicone
Shape:
Oval
Size:
Approx. 44 x 58mm / 1.7 x 2.3in
Function:
1. Rehabilitation training :
2. Exercise knuckles and palm muscles :
3. Press the fingers and activate the joints :
4. Exercise finger and arm strength. :
Instructions:
The grip ball is not big, just hold it in the palm of your hand, hold the grip ball, pinch it hard, you can feel the pressure of the grip ball on your fingers. Generally, if you continue to hold it for N times, you will feel numbness and heat in your palms, and then you will feel comfortable. Because when you squeeze the force ball hard, the flexible ball deforms and fills the palm. As the palm becomes loose and tight, the ball can effectively stimulate the major acupuncture points of the palm, promote blood circulation, and achieve the effect of exercise and health care. :
Basic Exercises:
 
Hold the grip ball completely in your palm, and do hand stretching exercises ten times, first with the right hand and then with the left hand, alternately. :
For people:
1. Rock climbers and bodybuilders train finger and grip strength; :
2. Lovers of badminton, table tenn :

Kategorideki ürünler