• Yeni
yuvarlak Köşeli 20 adet 8 inç Boş UV Baskı Cam Fotoğraf Çerçevesi

yuvarlak Köşeli 20 adet 8 inç Boş UV Baskı Cam Fotoğraf Çerçevesi

₺ 50.64

Stokta
Tova kullanılabilir

Süblimasyon cam fotoğraf çerçevesi şık ve gösterişli, yeni bir fotoğraf çerçevesi dönemi yaratıyor.İnsanların estetik zevkinin sürekli gelişmesiyle, modern modanın psikolojik ihtiyaçlarını karşılayan benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir fotoğraf çerçevesi üretin ve bu zaten çok popüler hale geldi.Görüntü net ve şeffaftır, görüntüyü her iki taraftan da takdir edebilirsiniz.Görüntü solmaz, çerçeveyi eve veya ofise yerleştirmek sahibinin zarafetini gösterebilir taste.It sanat ve hediyelik eşyaların mükemmel birliğidir.Boyut : 180x230x10mm; Malzeme : Cam; Adet : 20 adet/CTN.Sıcak ipuçları : Cam kırılgandır, bu yüzden lütfen basarken hafif bir basınç ayarlayın.Uygulama : Süblimasyon işleminden sonra cam çerçeveye basılan özelleştirilmiş resim, çift hediyeler, düğün hediyeleri, anıt hediyeler, promosyon hediyeler gibi hediye pazarında çok popülerdir, etc.It ayrıca fotoğraf stüdyosu gösterisi ve ev dekorasyonu, otel dekorasyonu vb.Şartname : Boyut : 180x230x10mm Malzeme : Cam Adet : 20pcs/CTN Açıklama : Süblimasyon cam fotoğraf çerçevesi şık ve gösterişli, yeni bir fotoğraf çerçevesi dönemi yaratıyor.İnsanların estetik zevkinin sürekli gelişmesiyle, modern modanın psikolojik ihtiyaçlarını karşılayan benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir fotoğraf çerçevesi üretin ve bu zaten çok popüler hale geldi.Görüntü net ve şeffaftır, görüntüyü her iki taraftan da takdir edebilirsiniz.Görüntü solmaz, çerçeveyi eve veya ofise yerleştirmek sahibinin zarafetini gösterebilir taste.It sanat ve hediyelik eşyaların mükemmel birliğidir.Sıcak ipuçları : Cam kırılgandır, bu yüzden lütfen basarken hafif bir basınç ayarlayın.Uygulama : Süblimasyon işleminden sonra cam çerçeveye basılan özelleştirilmiş resim, çift hediyeler, düğün hediyeleri, anıt hediyeler, promosyon hediyeler gibi hediye pazarında çok popülerdir, etc.It ayrıca fotoğraf stüdyosu gösterisi ve ev dekorasyonu, otel dekorasyonu vb.

Ürün parametreleri

Size:
180x230x10mm
Material:
Glass
Qty:
20pcs/CTN
Description:
The sublimation glass photo frame is fashionable and flashy, it creates a new era of photo frame. With the continuous improvement of people's aesthetic taste, produce a unique and personalized photo frame meets the psychological needs of the modern fashion, and this is already became very popular. The image is clear and transparent, you can appreciate the image both sides. The image does not fade, place the frame in the home or office could show the owner's elegant taste. It is the perfect unity of art and souvenirs. :
Warm Tips:
The glass is fragile, so please adjust a light pressure when pressing.
Application:
Customized picture printed on the glass frame after sublimation process is very popular in gifts market like couple gifts, wedding gifts, memorial gifts, promotional gifts, etc. It is also welcome in photo studio show and home decoration, hotel decoration and so on. :

Kategorideki ürünler