• Yeni
AGNBC Ayakta Raf Üniteleri Demir Banyo Raf Duş Duvara Montaj Şampuan Depolama Tutucu Vantuz ile Hiçbir Sondaj Mutfak Depolama

AGNBC Ayakta Raf Üniteleri Demir Banyo Raf Duş Duvara Montaj Şampuan Depolama Tutucu Vantuz ile Hiçbir Sondaj Mutfak Depolama

₺ 118.50

Stokta
Tova kullanılabilir

1、 Yüksek Kaliteli Malzeme : Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış, raf aşınmaya dayanıklı, iyi bir stabiliteye sahiptir ve çok dayanıklıdır. 2、Punch-ücretsiz Raf : punch-ücretsiz tasarım İle, raf monte edilebilir anywhere.It çeşitli pürüzsüz yüzeyler için uygundur, kurulumu kolaydır. 3 、 Kararlı ve : Raf kuvveti eşit olarak taşır, kararlıdır ve düşen öğeler hakkında endişelenmenize gerek yoktur. 4、 İyi Yükleme Performansı : Korkuluk tasarımı ile raf güvenlik ve düşme önleyicidir.Kalın 4'ten yapılmıştır. 0mm çerçeve ve argon ark kaynağı işlemi ile ellerinizi çizer, iyi bir yük taşıma kapasitesine sahiptir. 5、Çok senaryo Uygulaması : Çok fonksiyonlu depolama rafı mutfak, banyo, oturma odası, ofis ve diğer yerler için uygundur.Şartname : Malzeme : Katı Paslanmaz Çelik Uygulanabilir durumlar : mutfak, yatak odası, oturma odası, ofis, vb.Not : Kurulum sırasında hava kabarcıkları tamamen boşaltılmalıdır.Kurulumdan sonra, eşyaları asmadan önce raf 24 saat bekletilmelidir.Daha sonra yük taşıma kapasitesi daha uzun ve daha sıkı olacaktır.Ürün kategorimizde her zaman yeni fikirler üretmeye kendimizi adadık.Evinizin iç mekanını güzel ve konforlu hale getirmenin kalbindeyiz!.

Ürün parametreleri

Material:
Solid Stainless Steel
Applicable occasions:
kitchen, bedroom, living room, office, etc.
Note: :
The air bubbles must be completely discharged during the installation. After installation, the rack should be left for 24 hours before hanging the items. Then the load- bearing capacity will be longer and firmer. :
We are always dedicated to creating new ideas within our product category. We are at the heart make your home interior nice and comfortable! :

Kategorideki ürünler