• Yeni
Dudak Pigmentleri, 8ml Dudaklar Microblading Yarı Kalıcı Dövme Mürekkebi Makyaj Dövme Kaynağı (Kırmızı 2)

Dudak Pigmentleri, 8ml Dudaklar Microblading Yarı Kalıcı Dövme Mürekkebi Makyaj Dövme Kaynağı (Kırmızı 2)

₺ 24.57

Stokta
Tova kullanılabilir

Bitki Ekstraksiyonu : Konsantre bitki renklendirici, profesyonel teknoloji ile bitkilerden ekstrakte edilir, ağır metaller içermez, hafif ve sağlıklıdır.Nano-küçük Moleküller : küçük moleküllü sıvılar, narin ve renklendirilmesi kolay, sağlam ve düzgün penetrasyon, solması kolay değildir.Yüksek kaliteli Pigmentler : hızlı ve düzgün renklendirme, iyi renk tutma, solma yok, renk değişimi yok, doğal renk oluşturma.Birim, rahat profilinden port alma ekstruzyon Tasarım : Hiçbir atık.Mühürlü Depolama : Kaliteyi koruyan renk malzemesi bozulmaz, sızdırmaz ve saklanması kolaydır.Paket listesi : 1 x Microblading Pigmenti Özellik : 1. Bitkilerden profesyonel bir işlemle ekstrakte edilir, ağır metal içermez, hafif ve sağlıklıdır. 2. İnce ve kolay renk, nanometre küçük moleküller sıvı, penetrasyon sağlam ve düzgün, solmaya kolay değil. 3. İyi renk tutma, renk değişikliği yok, doğal etki, hızlı ve düzgün renklendirme, 4. Uygun ekstrüzyon portu.Sızdırmaz depolama, sızdırmaz, saklanması kolay ve atık yok. 5. 7 Farklı renk mevcuttur, ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz.Microblading uygulaması veya insan derisi çalışması için uygundur.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Microblading Pigmenti Net İçeriği : 8 ml/ şişe Özellikleri : Bitki çıkarma, derin boyama, üniforma boyama, iyi renk tutma Açıklama : Gül Kırmızı : Gül-kırmızı sistemi, renk elegance, ifadesi olgun kadın büyüleyici.Kırmızı #1 : Parlak kırmızı renk sistemi, renkli parlak, her yaş için uygundur.Kırmızı #2 : Aşırı parlak renk, su ajanı rengi dudakların parlaklığını arttırdı, dudak çizgilerini azalttı, her yaş için uygun.Kırmızı #3 : Genç ve şık, beyaz tenli, hafif kaş rengi olan kadınlar için uygundur.Turuncu Kırmızı : Siyah, mor, koyu dudak rengi için %100 renk dönüşüm oranı.Pembe : Renk doğal nemli, büyüleyici, pembe renk, beyaz tenli güzel kızlar için uygundur.Turuncu Pembe : Genç ve bereketli servet rengi, beyaz tenli ve modaya uygun kadınlar için uygun Sıcak ipucu : Kullanmadan önce, normal olan yağış olacaktır.Kullanmadan önce, eşit şekilde sallamak için renk vibratörünü kullanın ve renk efekti daha düzgün ve daha iyidir.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Microblading Pigment
Net Content:
8ml/ bottle
Features:
Plant extraction, deep coloring, uniform coloring, good color retention
Description:
 
Rose Red:
Rose-red system, color elegance, expression of mature female charming.
Red #1:
Bright red color system, colorful bright, suitable for all ages.
Red #2:
Extreme brilliant color, water agent color has enhanced the glossiness of lips, reduce lip lines, suitable for all ages.
Red #3:
Suitable for young and fashionable, white skin, women with light eyebrow color.
Orange Red:
For black, purple, dark lip color, color conversion rate of 100%.
Pink:
Color is natural moist, charming, pink color, suitable for lovely girls with white skin.
Orange Pink:
Young and luxuriant wealth color, suitable for white skin and fashionable women
Warm Tip:
Before use, there will be precipitation, which is a normal. Before use, use the color vibrator to shake evenly, and the color effect is more uniform and better.

Kategorideki ürünler