• Yeni
Keten Küçük Sehpa Ayak Istirahat Dışkı Koltuk Oyuncak Göğüs Turuncu Folging Osmanlı Storage11.8 x 11.8 x 11.8 (Renk: Bej)

Keten Küçük Sehpa Ayak Istirahat Dışkı Koltuk Oyuncak Göğüs Turuncu Folging Osmanlı Storage11.8 x 11.8 x 11.8 (Renk: Bej)

₺ 741.75

Stokta
Tova kullanılabilir

★ MALZEME : Yüksek kaliteli, nefes alabilen ketenden yapılmıştır, Rahat oturma konforu sağlanır ve dayanıklı takviyeli taban, verandada, güvertede, çimlerde veya iç mekanlarda dışarıda dinlenmek için mükemmeldir. ★ KOMPAKT ve HAFİF : katlanır depolama osmanlı (30x30x30 cm/0.98x0.98x0.98ft ) çılgın convenivent ve uzay-verimli, çok az yer kaplar, temiz, kullanılmadığı zaman küçük kıvrımlar. ★ BÜYÜK DEPOLAMA alanı : İç çamaşırı, çorap, yastık, oyuncak, dergi, CD / DVD, kitap, giysi vb.İçin uygun bir depolama alanı sunar.Yatak odası, oturma odaları, üniversite yurtları, arka bahçe verandaları vb.İçin mükemmeldir. ★ KURULUMU ve katlanması KOLAY : 3 parçadan oluşan küpün birkaç saniye içinde bir araya getirilmesi kolaydır; katlanabilir tasarım, kullanılmadığında kolayca düz bir şekilde paketlenmesini sağlar. ★ ÇOK YÖNLÜ : Bu, çocuk yatak odalarında veya evdeki herhangi bir yerde, oturma odasının etrafında veya kendi giysilerinizde bulunan dağınıklıkta bit ve parçaların depolanması için ideal bir çözümdür. bedding.It evinizi daha temiz, doğal, renkli ve güzel yapar. Details Detaylar kaliteyi, basit şekli ve güzel hisleri belirler.bedroom Yatak odasında, oturma odasında şiirsel bir varoluş ve güzellik verir.Welcome Mağazamıza hoşgeldiniz, çeşitli stilleri seçebilirsiniz, iyi şanslar!Malzeme : Taklit linen Size : 30x30x30cm / 0.98x0.98x0.98ft Renk : Turuncu , Gri , Yeşil , Mavi , Bej , Koyu Mavi Uygulanabilir insanlar : Yetişkinler Uygulanabilir alan : yatak odası, oturma odası vb.Paket şunlardır : 1 * Katlanabilir saklama kutusuözellikleri : 1. Bu kutu basit bir görünüme sahiptir, kumaş yıkanabilir ve herhangi bir yatak odasını veya oturma odasını canlandıracaktır.Harika bir parti ödülü, aksesuar, hatta evin etrafında bile yapar.2. Saklama Kutuları, üst, alt ve yanlar için daha güçlü tahtalarla üretildikleri için standart, benzer katlanır kutulardan daha güçlüdür, bu da onları boyutları için özellikle güçlü kılar.3. Basit görünüm zarif görünüyor, tasarım evdeki mevcut mobilyalarınızla iyi gidiyor.Kullanılmadığı zaman ürünün esnekliği sayesinde yerden tasarruf sağlayan depolama alanı da vardır.İpucu : Her müşterinin ürünlerimizden memnun olmasını istiyoruz.Nakliye sırasında herhangi bir hasar meydana gelirse, hasarlı ürünlerin resimlerini bize sağlayabildiğiniz sürece, size değiştirme veya başka çözümler sağlayabiliriz.Hala sorun varsa, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmeyi unutmayın! !Lojistik : Uluslararası lojistik kullandığımızdan, teslimat genellikle 10-25 gün sürer.30 günü aşarsa, lütfen zamanında bize e-posta gönderin.Renk sapmaları ve hata : nedeniyle ışık veya çekim açısı, hafif bir renk farkı olabilir, normal bir olgudur.Farklı ölçüm araçları nedeniyle, normal bir fenomen olan 1-2 cm'lik bir hata olabilir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler