• Yeni
KMT El İpek Katlanır Fan Zarif Modern El Fan Dans Fan ile Bambu Çerçeve El Yapımı Japon / Çin Vintage Stil için Kadın (Black2)

KMT El İpek Katlanır Fan Zarif Modern El Fan Dans Fan ile Bambu Çerçeve El Yapımı Japon / Çin Vintage Stil için Kadın (Black2)

₺ 47.94

Stokta
Tova kullanılabilir

İpek yelpaze ve Bambu Çerçeve.BÜYÜK MALZEME - ipek yelpaze ve bambu çerçeve %100 el yapımı.Uzun süre kullanabilirsiniz.BOYUTLAR-Açık 8.27 x 13.75 inçtir.Kat 8.27 x 1 x 0.4 inçtir.HAFİF-Sadece 0.8 oz.Cebinize veya çantanıza koyabilirsiniz.Her yere taşıyabilirsin.MÜKEMMEL HEDİYELER-Aileniz, arkadaşlarınız için en iyi hediyeler.Düğün dans partisi doğum günü yeni yıl gibi herhangi bir festivalde kullanılabilir.Ve odanızı dekore etmek için de kullanılabilir.Not-Her fan el yapımıdır ve bu nedenle fotoğraftan biraz farklı görünebilir.Zarif modern el fanının birçok işlevi vardır. 1.Sıcak havalarda serin tutmak için uygundur. 2. Düğün ve parti için mükemmel aksesuar. 3.Performans ve fotoğrafçılık için harika bir pervane. 4.Evinizi dekore etmek için benzersiz malzeme. 5.Aile ve arkadaşlar için özel bir hediye. 6.Modern bir hayranı tutarken bayanı çekici hale getirin.Müşterilerden gelen alışveriş deneyimlerine büyük önem verdiğimizi unutmayın.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, ilk bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler