• Yeni
LİANTRAL Ahşap Çöp Tenekesi, Banyo, Ofis, Yatak Odası, Oturma Odası için Rustik Çiftlik Evi Tarzı Çöp Kutusu (Kahverengi)

LİANTRAL Ahşap Çöp Tenekesi, Banyo, Ofis, Yatak Odası, Oturma Odası için Rustik Çiftlik Evi Tarzı Çöp Kutusu (Kahverengi)

₺ 89.97

Stokta
Tova kullanılabilir

【GERÇEK AHŞAP KONSTRÜKSİYON】 Gerçek ahşaptan yapılmış, güzel doğal dokuya sahip özellikler, uzun süreli kullanım için sağlam ve dayanıklıdır.3 Renkte mevcuttur, eviniz için bir stil seçin!. 【TAŞINABİLİR TASARIM】 Dahili çift kulplu tasarımla, LİANTRAL çöp kutusu sizi daha taşınabilir ve kullanımı kolay hale getirebilir.Dolapların içinde, tezgahların altında, lavaboların altında ve diğer küçük alanlar için mükemmeldir. 【BÜYÜK KAPASİTE】9.84”(L) x 6.69”(D) x 12.2”(H), 1.5 galon / 5.7 litre kapasitede ölçüm yapan bu LİANTRAL atık sepeti çöplerinizi daha fazla saklayabilir.Büyük ağız tasarımı çöp atmak için daha uygun hale getirir. 【UYGULAMA】Bu ahşap çöp tenekesi ile evinize veya ofisinize ülke rustik cazibesine bir dokunuş ekleyin.Ofisinizde, banyonuzda, oturma odanızda, yatak odanızda, toz odanızda, çalışma odanızda veya çöp kutularının gerekli olduğu başka herhangi bir yerde depolama atıkları için mükemmeldir. 【Alıcı Okuma】 Doğal ahşap malzeme ile tamamlanmıştır, bu nedenle tahıl ve renkte hafif farklılıklar oluşabilir.Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden tamamen memnun değilseniz, lütfen bize bildirin ve size yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz!.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler