• Yeni
4 Paket! 32 Galon / 121 Litre Sarı Çöp Kutusu. Çöp Konteyneri. Çöp Kovası. Çöp Bin. Çöp Kovası. Ev Çöp Kutusu. Ticari Çöp kutusu.

4 Paket! 32 Galon / 121 Litre Sarı Çöp Kutusu. Çöp Konteyneri. Çöp Kovası. Çöp Bin. Çöp Kovası. Ev Çöp Kutusu. Ticari Çöp kutusu.

₺ 1400.97

Stokta
Tova kullanılabilir

İçerik Kutusu / Ticari Çöp Kutusu.Çöp Konteyneri.Madde bin.Çöp Kovası.Çöp Bin.Çöp Kovası.Ev Çöp Kutusu.Ticari Çöp kutusu.Sağlam Yapı-Yüksek mukavemetli duvarlar ve kaburgalar ticari veya kişisel amaçlarla günlük kullanıma dayanır.Bu yapı, atığın yıllarca kullanım için dayanıklı olmasını sağlar.Kolay Bakım - bu yapı hızlı bakım için kolayca silinir.Yumuşak sabun ve suyla temizleyin veya yumuşak nemli bir bez kullanın, tamamen kuruduğunuzdan emin olun.Fonksiyonel Ev ofis için Ideal, zanaat odaları, dens, ve herhangi bir diğer odası gerektiren bir atık can; üniversite yurt odaları için de büyük, daireler, kınamak, RVs ve kampçılar.Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle İrtibata geçmekten çekinmeyin. 4 Paket ÖZELLİKLERİ : Ticari çöp tenekesi.Çöp Konteyneri.Madde bin.Çöp Kovası.Çöp Bin.Çöp Kovası.Ev Çöp Kutusu.Ticari Çöp kutusu.Yükseklik 27 3/4 İnç Üst Çap 25 1/2 İnç Kapasite 32 Galon Renk Sarı Montaj Tipi Bağlantısız Made in America Evet Malzeme Polietilen Şekil Yuvarlak Stil Sabit Tip İçerik Kutuları; Çöp Kutuları Ağırlık 9.5 lb.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler