• Yeni
Evercrafting Çok Amaçlı Kare Şekli Katlanabilir Açık Maty çamaşır torbası için Taşıma Kolu ile Giysi, Oyuncaklar( Siyah, 22.

Evercrafting Çok Amaçlı Kare Şekli Katlanabilir Açık Maty çamaşır torbası için Taşıma Kolu ile Giysi, Oyuncaklar( Siyah, 22.

₺ 164.40

Stokta
Tova kullanılabilir

content Paket içeriği - 1 büyük boy çamaşır torbası, malzeme : maty boyut : 22x14 inç siyah renk. laundry Bu çamaşır kutusu hafif, ancak sağlam ve dayanıklıdır. Kirli kıyafetleri saklamak için kullanılsa da, modern ve şık tasarımı ev dekorunuza katkıda bulunur. Home Ev, daire, banyo, öğrenci yurdu, pansiyonlar için kullanın, oyuncakları ve diğer çeşitli eşyaları iyi saklamak için kullanışlıdır. Sterling Sterling çamaşır torbası, stil ve ihtiyacın mükemmel bir kombinasyonudur.Ürün Ölçüleri : 22. 5x14 inçürün Rengi : siyahürün Malzemesi : naylonürün Açıklaması : İç yüzey neme dayanıklıdır ve kuru veya ıslak çamaşırlar için mükemmeldir.Sağlam ve Sağlam.Büyük bir çamaşır ve giysi yükünü idare eder.Herhangi bir destek olmadan kendi başına duruyor.Uygun depolama için katlanabilir.Kolay taşıma için iki kulp.Görme zaten bu uzay katlanabilir Çamaşır Sepeti tasarrufu ve çamaşır deposu.Evler, Daireler, Banyo, Öğrenci Yurdu ve Pansiyonlar için kullanın.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler