• Yeni
30X büyüteç büyüteç, 6 ışıkları masaüstü büyüteç göz büyüteç standı - Metal ve taşınabilir için paralar, mücevherat,pullar, vb.

30X büyüteç büyüteç, 6 ışıkları masaüstü büyüteç göz büyüteç standı - Metal ve taşınabilir için paralar, mücevherat,pullar, vb.

₺ 236.40

Stokta
Tova kullanılabilir

【BÜYÜTEÇ 30 X】 3 LED ışık ve 3 mor UV ışığı ile, alttaki ölçek ayrıca nesneleri ölçmeye yardımcı olur, 26mm çift katmanlı optik cam lens, net görüntüleme ve iyi ışık iletimi sağlar. 【YÜKSEK KALİTE】 Bu büyüteç siyah boya ile katı zine alaşımlı malzemeden yapılmıştır finish.It oldukça dayanıklı ve hasar görmesi kolay değil. 【TAŞIMASI KOLAY】 Işıklı bu büyüteç büyüteç, lensi korumak için yumuşak bir suni deri kılıf ile birlikte gelir, ayrıca el altında taşımak ve her yerde saklamak için oldukça uygundur. 【KOLAY AÇMA / KAPAMA】Normal büyütülmüş gözlem için 3 LED ışığını açmak için yumuşak silikon düğmesine basmanız yeterlidir, para dedektörü büyüteci için düğmeye 3 UV ışığına tekrar basın. Profesyonel bir çalışma büyüteç, gözlem ya da paralar, baskı, el sanatları, izlemek onarım, paralar, mücevherler, pullar,tekstil, para vb okuma için mükemmel kuşkusuz GENİŞ bir UYGULAMA bulunmalıdır.Özellik : 1.Beyaz ışığı ve mor ışığı kolayca açmak/kapatmak için bir anahtar. 2.Odak uzaklığı en net şekilde sabittir ve herhangi bir ayarlama gerektirmez. 3.Siyah boya ile katı zine alaşımlı malzemeden yapılmış bu büyüteç finish.It oldukça dayanıklı ve hasar görmesi kolay değil.Şartname : Malzeme : metal, çift katmanlı optik cam lens.2.56*2.76/62mm*65*Paket boyutu 2.01 : 70*2.36/52 60*ürün çoğalarak oranı : 10 X standart Ürün net ağırlık : 165 g Ürün ambalaj ağırlığı : 195 g Ürün boyutu : 51mm*2.05**1* Büyüteç büyüteç 1* Sonra Beyaz kutu 1* Deri çanta 4 * LR927 Düğme pil-satış Ambalaj 2.44 : deri çanta, beyaz kutu Işık kaynağı : 3 LED ışık + UV ışık 3 Paket listesi : Eğer Büyüteç Büyüteç hakkında herhangi bir sorunuz ya da karışıklık varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.En iyi hizmeti sağlamak için mutluyuz.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler