• Yeni
Manyetik araç Telefonu Tutucuları için Silikonla Sarılmış HOSNNER Metal Plaka-6 Paket 3 Dikdörtgen ve 3 Yuvarlak (Siyah)

Manyetik araç Telefonu Tutucuları için Silikonla Sarılmış HOSNNER Metal Plaka-6 Paket 3 Dikdörtgen ve 3 Yuvarlak (Siyah)

₺ 29.97

Stokta
Tova kullanılabilir

【Benzersiz Manyetik Etiket】 : Bu metal plakalar tüm manyetik montajlarla birlikte mükemmel çalışır.Manyetik araç montajı için bu metal plakalar mıknatıs montajı değildir, sadece telefon montajlarının yapışması için metal plakalardır. 【Mükemmel Malzemeler】 : Gıda sınıfı silikon ile sarılmış paslanmaz çelik sac, su geçirmez, kaymaz ve çizilmez.Araç montajı için mıknatıs çıkartmaları arkada 3 M yapıştırıcıya sahiptir.Güçlü manyetik, sürüş sırasında cihazınızı sabit ve güvenli tutar. Çubuk mıknatıs etiket telefon için Sadece kılıf/Pil kapağı arkasında mount, sağlam durumda, cihazınıza ya da doğrudan aşağıda rahat Kullanımları bu Yıl.Cihaz daha sonra araç montajına kapandığında otomatik olarak emilir. 【Paket ve Boyut】 : Telefon için 6 PAKET manyetik çıkartma.Yuvarlak boyut 1.58 " (3 adet), dikdörtgen boyut 1.5 "x 3"(3 adet). 【Lütfen Dikkat】 : Lütfen konumlandırma parçasını cep telefonuna yapıştırın case.In kablosuz şarj modu, şarj verimliliğini ve cep telefonunu etkilememek için cep telefonu koruma kılıfını çıkarın.1 KULLANMA. Varsa mevcut plakayı çıkarın, telefonunuzun veya telefon kılıfınızın yüzeyini temizleyin ve kurulayın. 2. Koruyucu filmdeki beyaz kağıdı soyun ve şeffaf filmi telefonun veya telefon kılıfının yüzeyine yerleştirin. 3. Metal plaka üzerindeki bandı soyun ve metal plakayı şeffaf filmin üzerine yerleştirin. 4. Metal plakaya parmağınızla birkaç saniye basmaya devam edin. 5. Metal plakayı telefon kılıfının içine veya dışına veya telefonun arkasına yerleştirebilirsiniz. 6. Uyarı : KABLOSUZ ŞARJI etkilememek için lütfen telefondaki metal plakayı KABLOSUZ şarj SENSÖRÜNDEN uzağa yerleştirin veya metal plakayı kablosuz şarj alanının üstüne veya altına yerleştirin.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler