• Yeni
Pssopp Astronot Cep telefonu Standı Reçine Tablet telefon Tutucu Yaratıcı Cep telefonu standı Taşınabilir Masa Smartphone Dock

Pssopp Astronot Cep telefonu Standı Reçine Tablet telefon Tutucu Yaratıcı Cep telefonu standı Taşınabilir Masa Smartphone Dock

₺ 70.17

Stokta
Tova kullanılabilir

HAYATINIZI kolaylaştırın : Telefonunuzu desteklemek için evde bu masaüstü telefon tutucuyu kullanarak, yemek tariflerini daha iyi görüntüleyebilirsiniz cooking.It ayrıca komodininiz için de harika, bu yüzden alarmı kapatmak için sabahları daha fazla uğraşmayın.GÜZEL STABİLİTE : Bu stand dayanıklı sert katı reçineden(plastik değil) yapılmıştır.Stentin kendisi katıdır, kendi ağırlığına sahiptir, iskelenin stabilitesini sağlayabilir.Olmayan-kayma Kauçuk pedleri ve ayak çizikler ve kaymasını cihazınızı koruyun.UYGUN YÜKSEKLİK ve MÜKEMMEL açı : Uygun yükseklik ve mükemmel görüş açısı, You Tube'u izlerken size en iyi deneyimi sunar.Evinizde video izlemek, resim izlemek ve oyun oynamak için mükemmeldir.IDEAL HEDİYE : Yetişkin veya çocuk Doğum günü hediyeleri için harika bir hediye, uzay severler, koleksiyoncu için sevimli.Telefonu elinizde tutmak zorunda kalmadan telefonun videosuyla konuşmalar yapabilirsiniz. 100 % MEMNUNİYET GARANTİSİ : Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.müşteri memnuniyetini sağlamak için yüksek kaliteli ürünler sunacağız.Ürünümüzün herhangi bir kalite sorunu varsa veya mağazamızda satın alma işleminizden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.burada her zaman vardır.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Reçine Astronot Heykelcik Masaüstü telefon tutucu Malzeme : Reçine Renk : Resim Gösterildiği Gibi Ürün Boyutu(Uxgxy) : Yaklaşık. 6.4x11.2x10.1 cm/ 2.5x4.4x4.0 inç Fonksiyon : Bir süs olarak, bir telefon braketi olarak kullanılabilir.Braket, çoğu akıllı telefon boyutu ve İOS pedleri için geçerlidir.Paket listesi : 1 x Reçine Astronot heykelcik Heykeli Not : 1. Izin lütfen 1-3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3.Lütfen bu ürünün yeni tipinin ve eski tipinin rastgele gönderileceğini ve sipariş vermeden önce sakıncası olmayacağından emin olun.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Resin Astronaut Figurine Desktop Phone Holder
Material:
Resin
Color:
As Pictures Shown
Product Size(LxWxH):
Approx. 6.4x11.2x10.1 cm/ 2.5x4.4x4.0 in
Function:
It can be used as a ornament, as a phone bracket. The bracket applies to most sizes of smartphones and for IOS pads.
Package List:
1 x Resin Astronaut Figurine Statue :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Kategorideki ürünler