• Yeni
WWFF Banyo Cam Raf Banyo Cam Raf, Gümüş 304 Paslanmaz Çelik Temperli Cam Raf Kare Banyo Rafı Raylı Duvara Monte (Boyut : 60cm)

WWFF Banyo Cam Raf Banyo Cam Raf, Gümüş 304 Paslanmaz Çelik Temperli Cam Raf Kare Banyo Rafı Raylı Duvara Monte (Boyut : 60cm)

₺ 62.10

Stokta
Tova kullanılabilir

♦ YÜKSEK KALİTE-Nemli ortamda kalite ve uzun ömür sağlayan 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. ✔ RAYLI VE HAVLU ASKILI-Geniş tek havlu askısı, banyo el havlularını ve çamaşırları asmak için mükemmel bir alandır. Durable Dayanıklı : Temperli cam raf maksimum 20 kg yüke sahiptir ve sizin ve aileniz için en iyi korumayı sağlayarak ara sıra etkilere dayanabilir. Safe Güvenli : Yuvarlatılmış köşeler, kenar ve köşe yok, kesikleri önleyin; ailenizin güvenliğini koruyun. BATHROOM BANYO ORGANİZATÖRÜ] : duvara monte raf, boşa harcanan duvar alanını geniş bir depolama alanına dönüştürür, her şeyi düzgün bir şekilde organize eder ve yerinde tutar. ♦ YÜKSEK KALİTE-Nemli ortamda kalite ve uzun ömür sağlayan 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir.✔ RAYLI VE HAVLU ASKILI-Geniş tek havlu askısı, banyo el havlularını ve çamaşırları asmak için mükemmel bir alandır. Durable Dayanıklı : Temperli cam raf maksimum 20 kg yüke sahiptir ve sizin ve aileniz için en iyi korumayı sağlayarak ara sıra etkilere dayanabilir. Safe Güvenli : Yuvarlatılmış köşeler, kenar ve köşe yok, kesikleri önleyin; ailenizin güvenliğini koruyun. BATHROOM BANYO ORGANİZATÖRÜ] : duvara monte raf, boşa harcanan duvar alanını geniş bir depolama alanına dönüştürür, her şeyi düzgün bir şekilde organize eder ve yerinde tutar.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler