• Yeni
CHENX1NN Çift Cam Raf Banyo Güçlü Güvenlik Cam Raflar ile 304 Paslanmaz Çelik Mesajları Duvara Monte Kare Çift Güverte (Boyut:

CHENX1NN Çift Cam Raf Banyo Güçlü Güvenlik Cam Raflar ile 304 Paslanmaz Çelik Mesajları Duvara Monte Kare Çift Güverte (Boyut:

₺ 133.80

Stokta
Tova kullanılabilir

★(7 MM) Temperli cam (ŞEFFAF) - Güvenli kullanım ve çocuk dostu.Kırıldığında, plaka camının yaptığı gibi tırtıklı parçalara parçalanmak yerine küçük taneli parçalara parçalanır ve yaralanmaya neden olma olasılığı daha düşüktür. Geniş mutfak, tuvalet, Oturma Odası, Balkon, vb kullanılan kesme alanı tasarrufu.Ürün resimlerinden kesin bir boyut bulabilirsiniz. ★304 paslanmaz çelik metal çerçeve, sağlam yapı, sağlam tasarım.Nemli banyo ortamında kullanım için idealdir. ★Korkuluklu banyo organizatör rafı-şampuan ve saç kremi veya bardak ve diş fırçaları gibi eşyaları tutmak için mükemmeldir. ★Kurulumu kolay : yüksek stabilite için duvara monte, donanım paketi dahil. ★(7 MM) Temperli cam (ŞEFFAF) - Güvenli kullanım ve çocuk dostu.Kırıldığında, plaka camının yaptığı gibi tırtıklı parçalara parçalanmak yerine küçük taneli parçalara parçalanır ve yaralanmaya neden olma olasılığı daha düşüktür.Geniş mutfak, tuvalet, Oturma Odası, Balkon, vb kullanılan kesme alanı tasarrufu.Ürün resimlerinden kesin bir boyut bulabilirsiniz.★304 paslanmaz çelik metal çerçeve, sağlam yapı, sağlam tasarım.Nemli banyo ortamında kullanım için idealdir.★Korkuluklu banyo organizatör rafı-şampuan ve saç kremi veya bardak ve diş fırçaları gibi eşyaları tutmak için mükemmeldir.★Kurulumu kolay : yüksek stabilite için duvara monte, donanım paketi dahil.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler