• Yeni
DFGMPydtd Ter Bantları, Ter Bandı Spor Bandı Streç Elastik Koşu Saç Bandı Açık Spor Headwrap Fitness Spor Güvenlik (Renk: Siyah)

DFGMPydtd Ter Bantları, Ter Bandı Spor Bandı Streç Elastik Koşu Saç Bandı Açık Spor Headwrap Fitness Spor Güvenlik (Renk: Siyah)

₺ 64.98

Stokta
Tova kullanılabilir

★Giymek kolay ve çok yönlü : erkek kafa bandı, kafa bandının arkasına dikilir ve erkek kafa bandını düğümlemeden takmanıza izin verir; taşımak çok uygundur. ★Bizim spor kafa bandı mükemmel nefes alabilirlik, cilt dostu, ter emme ve giyen konfor vardır, serin tutmak ve havasız değil.Mükemmel su emme, dayanıklılık ve aşınma direnci sağlar. ★Fitness kafa bantları sadece saçlarınızı yüzünüzden uzak tutamaz ve alnınızı kuru ve gergin tutamaz, aynı zamanda elastikiyet için özel ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir.Çoğu yetişkin için uygundur (erkekler ve kadınlar). ★Moda tasarımı, giymek moda unsurlarını getirir, moda anlayışınızı ve zarafetinizi vurgular. ★At kuyruğu, kısa saç ve kıvırcık saçlar gibi çeşitli saç stilleri için uygundur, kafa bandının sarkmasını ve kaymasını mükemmel şekilde önler.Saç için renk bir dokunuş ekleyin.Stil : Unisex Material : Polyester Type : kafa bandı, kafa bandapplication : hediye veren günler, açık hava sporları, seyahat hediyelik eşya.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler