• Yeni
AODESTORE Moda Bantlar Lüks Bohemian Parlak Kristal Rhinestones Çiçek Mizaç Takı Kafa Bandı saç Aksesuarları ıçin kadın Düğün

AODESTORE Moda Bantlar Lüks Bohemian Parlak Kristal Rhinestones Çiçek Mizaç Takı Kafa Bandı saç Aksesuarları ıçin kadın Düğün

₺ 156.60

Stokta
Tova kullanılabilir

Yumuşak, kolay giyilebilir ve elastik, tekrar kullanılabilir, gerilebilir ve çoğu kadının kafa boyutlarına uygundur。.Kırılması veya kayması kolay olmayan ve kafa derinize zarar vermeyen süper dayanıklı malzeme.Bütün gün giysen bile rahatsız olmaz.Türban saç bantları sadece harika bir moda görünümlü tutmak ama aynı zamanda yüz yıkama veya makyaj yaparken saç tutmak.Ayrıca bir düğün veya parti gibi özel bir fırsat için giyebilir, Heyecan katmak için düz kıyafetlerinizle koordine edebilirler.Bu sevimli geniş saç çemberi günlük kişisel bakım aksesuarlarınıza iyi bir katkı olabilir.Doğum günleri, yıldönümleri, sevgililer günü, anneler günü veya diğer festivallerde mükemmel bir hediye olarak verin.Şartname : Malzeme : İnci,Alaşım,Polyester, Akrilik Gender : KADINSize : çoğu insan için uygunhint : 1. Lütfen satın almadan önce öğenin boyutunu ve rengini dikkatlice kontrol edin.2. Ürün fotoğraflarında gösterilen ürünler hariç, başka hiçbir ürün dahil değildir.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farklılıkları olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyut manuel olarak ölçülür, her değişken farklı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, 24 saat içinde cevap vereceğiz ve sorunu en kısa sürede çözeceğiz.

Ürün parametreleri

Material:
Pearl,Alloy,Polyester,Acrylic
Gender:
WOMEN
Size:
Fit most people
1. Please check the size and color of the item carefully before buying. :
2. Except for the products shown in the product photos, no other items are included. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please understand. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, each variable may be different, please refer to the actual product, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will reply within 24 hours and solve the problem as soon as possible. :

Kategorideki ürünler