• Yeni
Pelvik Kas Kalça Eğitmen Kadın, Üçgen Yapı Tasarımı Güçlü Tokluk Ince Bacaklar Kaybetmek Uyluk Ağırlık Elektrikli Kalça kas çalıştırıcı

Pelvik Kas Kalça Eğitmen Kadın, Üçgen Yapı Tasarımı Güçlü Tokluk Ince Bacaklar Kaybetmek Uyluk Ağırlık Elektrikli Kalça kas çalıştırıcı

₺ 76.80

Stokta
Tova kullanılabilir

【BACAK ZAYIFLAMA】 : Uzun süreli kullanımdan sonra, uyluk kalça egzersiz kelepçesi de bacakları inceltebilir ve uyluk ağırlığını kaybedebilir. 【DURABLE】 : Üçgen yapı tasarımı, uyluk egzersiz kelepçesinin iyi bir esnekliğe ve güçlü tokluğa sahip olmasını sağlar. 【GÜZELLİK BACAK】 : Bu uyluk kalça antrenörünü her gün 30 dakika kullanın, güzel bacaklar yaratın, bacak kaslarına elveda deyin. 【MULTİFUNCTİON】 : Kullanımı kolay ve uyluk, kol, göğüs, sırt ve kalça gibi farklı hareketler için uygundur. 【GENİŞ UYGULAMA】 : Kalça eğitimi sedanter çalışan kadınlar için uygundur, doğum sonrası anneler kalçaların düzlüğünden endişe duyarlar.Özellik : 1. Güzellik Bacak : Bu uyluk kalça eğitmenini her gün 30 dakika kullanın, güzel bacaklar yaratın, bacak kaslarına elveda deyin.2. Çok işlevli : Kullanımı kolay ve uyluk, kol, göğüs, sırt ve kalça gibi farklı hareketler için uygundur.3. Dayanıklı : Üçgen yapı tasarımı, uyluk egzersiz kelepçesinin iyi bir esnekliğe ve güçlü tokluğa sahip olmasını sağlar.4. Bacak Zayıflama : Uzun süreli kullanımdan sonra, uyluk kalça egzersiz kelepçesi de bacakları inceltebilir ve uyluk ağırlığını kaybedebilir.5. Uygun insanlar : Kalça eğitimi sedanter çalışan kadınlara uyar, doğum sonrası anneler kalçaların düzlüğünden endişe duyarlar.Nasıl kullanılır : Belirtimi : Öğe türü : Bacak eğitmen Malzeme : ABS, TPR Işlevi : Zayıflama vücut, kollar, bacaklar, kalça Nasıl kullanılır : 1. Antrenörü başınızın üzerinden kaldırın ve antrenörü ellerinizle itin.2. Antrenörü göğsünüze doğru tutun ve ellerinizle bastırın.3. Boyun arasında yer eğitmen ve eğitmen basın çömel.4. Ters kol ile bel ve basın üzerinde eğitmen yer.5. Yoga matında sırt üstü uzanın, antrenörü dizlerinizin arasına yerleştirin ve antrenöre ayaklarınızla bastırın.6. Ayaklarınızı yerden kaldırın, karnınızı gergin tutun ve bacaklarınızı antrenöre doğru itin.7. Kollarınız üst bedeninizi desteklerken yoga minderinde yan yatın.Antrenörü dizlerinizin arasına yerleştirin ve antrenöre bacaklarınızla bastırın.8. Bir yoga matına oturun, üst vücudunuzu ellerinizle destekleyin, antrenörü dizlerinizin arasına yerleştirin ve antrenöre bacaklarınızla bastırın.9. Ayaklarınızı yerden kaldırın ve karnınızı gergin tutmak için ellerinizi destekleyin.Antrenöre bacaklarınızla basın.10. Antrenörü ayağa sabitleyin ve karın sıkışmasına yardımcı olmak için antrenörü iki elinizle tutun.Paket listesi : 1 x Leg Eğitmen.

Ürün parametreleri

Item Type:
Leg Trainer
Material:
ABS, TPR
Function:
Slimming body, arms, legs, buttock
How to Use:
1. Lift the trainer over your head and push the trainer with your hands. :
2. Hold the trainer to your chest and press with your hands. :
3. Place the trainer between the neck and squat down to press the trainer. :
4. Place the trainer on the lower back and press it in reverse with your arms. :
5. Lie on your back on the yoga mat, place the trainer between your knees and press the trainer with your feet. :
6. Lift your feet off the floor, keeping your abdomen tense and push your legs against the trainer. :
7. Lie on your side on the yoga mat with your arms supporting your upper body. Place the trainer between your knees and press the trainer with your legs. :
8. Sit on a yoga mat, support your upper body with your hands, place the trainer between your knees, and press the trainer with your legs. :
9. Lift your feet off the floor and support your hands to keep your abdomen tense. Press the trainer with your legs. :
10. Fix the trainer on the foot and hold the trainer with both hands to assist with the abdominal crunch. :
Package List:
1 xLeg Trainer :

Kategorideki ürünler