• Yeni
HELİn Uyluk Master-Egzersiz Bacak Kol Yoga Egzersiz Vücut Şekillendirme Çok Fonksiyonlu Anti Kayma Ev Fitness Spor Salonu Ekipmanları

HELİn Uyluk Master-Egzersiz Bacak Kol Yoga Egzersiz Vücut Şekillendirme Çok Fonksiyonlu Anti Kayma Ev Fitness Spor Salonu Ekipmanları

₺ 190.50

Stokta
Tova kullanılabilir

Köpük koruma kolu, Uyluk Ustasının dış tarafı 30 mm'ye kadar, kavrama konforu, ter emme performansı güçlüdür, sürtünmeyi arttırır, güvenliği arttırır.Kalın çelik yay, yüksek yoğunluklu çelik yay deforme olmaz, böylece daha fazla ağırlığa dayanabilir, sağlam ve dayanıklı, kirlenmeye ve düşmeye karşı dayanıklıdır.Kompakt tasarım : Hafif ve taşınabilir,kullanımı kolay ve saklanması kolay; S şekli tasarımı, iyi esneklik, güçlü tokluk, uzun süreli kullanımı bacakları inceltebilir ve uylukların yağ azaltılmasını sağlayabilir.Uygulamalar : Evinizdeki spor salonunda, ofisinizde ve egzersiz yapmak istediğiniz herhangi bir yerde kullanabilirsiniz.İnce vücut, göğüs büyütme, güzel bacaklar, plastik kalçalar, güzel sırt, yerinde bir adım.Kardeşin, kocan, baban, sevgilin, arkadaşın, dostun, sevgililerin verebilirsin.Şartname : Malzeme : Yeni PVC malzeme + köpük + kalınlaşmış çelik yayboyutu : 25cm ×12.5 cmağırlık : 320gevde rahat eğitim Bu, kalabalık spor salonuna girmeden hayalinizi gerçekleştirmenin mükemmel bir yoludur.Evde veya herhangi bir yerde kolayca antrenman yapabilirsiniz.Egzersiz kolları ve göğüs : ✔ Uyluk tonerinin tutamağını elinizle kavrayın ve önünüzde tutun.Oturun ya da ayakta yapabilirsiniz.② İçeri iterken tonerin doğru yerleştirildiğinden emin olun, böylece “V” harfinin yarısı içe doğru değil göğsünüze doğru itilir.Dirseğin yana doğru hareket etmesine izin verirken kolu birlikte itin.Complete 15 ila 20 tekrarı tamamlayın.Bu egzersiz göğüs kaslarınızı hedef alacaktır.Uyluk egzersizi : ✔ Minderin üzerinde yatarken.- Ayaklar yere düz durmalı ve ardından dizinizi yaklaşık 45 dereceye kadar bükmelisiniz.③ İç uyluk arasında uyluk toner Yerleştirin.Toneri uyluğun üzerine ters "V" şeklinde görünecek şekilde yerleştirin ve Uylukları birbirine sıkın.Uyluktaki toner birkaç santim hareket etse bile, yine de uyluk kaslarına etki edebilir.Zaman geçtikçe, bu cihazı kullanırken, uyluk tonerinin içe doğru daha fazla hareket etmesini sağlamak için lütfen sıkma kuvvetini arttırın.Complete 15 ila 20 tekrarı tamamlayın.Her tekrarlama sırasında sıkıştırma hareketinin üst kısmında yavaş bir tekrarlama yapın veya duraklatın.gücü arttır.ıstemi : Paketlenmiş öğeyi aldığınızda, dart olmasını önlemek için lütfen dikkatlice açın.müşteri hizmetleri : herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir ~ambalaj : 1 x Uyluk Usta.

Ürün parametreleri

Material:
New PVC material + foam + thickened steel spring
Size:
25cm ×12.5cm
Weight:
320g
Comfortable training at home :
This is the perfect way to realize your dream without entering the overcrowded gymnasium. :
You can easily train at home or anywhere. :
Exercise arms and chest:
① Grasp the handle of the thigh toner with your hand and hold it in front of you. You can sit or stand. :
② Make sure that the toner is placed correctly when pushing in, so that the half of the “V” is pushed out to your chest instead of inward. :
③ Push the handle together while allowing the elbow to move sideways. :
④ Complete 15 to 20 repetitions. This exercise will target your chest muscles. :
Thigh exercise:
① Lying on the mat. :
②The feet should be flat on the floor, and then bend the knee to about 45 degrees. :
③ Place the thigh toner between the inner thighs. Place the toner on the thigh so that it looks like an inverted V shape :
④ Squeeze the thighs together. Even if the toner on the thigh moves a few inches, it can still act on the thigh muscles. :
⑤As time goes by, when using this device, please increase the squeezing force to make the thigh toner move inward more. :
⑥ Complete 15 to 20 repetitions. Perform a slow repetition or pause at the top of the compression movement during each repetition. increase strength. :
prompt:
When you receive the packaged item, please open it carefully to prevent it from becoming a dart. :
customer service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible ~ :
Packing:
1 x Thigh Master :

Kategorideki ürünler