• Yeni
QİANMEİ Atlama ipi Kadınlar için atlama ipi ile Sayaç Yetişkinler / Çocuklar ve Yetişkinler için Uygun Açık ve Kapalı Günlük

QİANMEİ Atlama ipi Kadınlar için atlama ipi ile Sayaç Yetişkinler / Çocuklar ve Yetişkinler için Uygun Açık ve Kapalı Günlük

₺ 216.30

Stokta
Tova kullanılabilir

Atlama ipinin kolu yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır ve ergonomik tasarımı benimser, bu da kaymaz hale getirir ve size en orijinal mükemmel el hissini sağlar.Premium LCD Ekran ve Şık Tasarım : Zamanlayıcı, Kalori Sayacı ve Atlama Sayacı ile tasarlanmış, 4 düğmeli doğru atlama sayımı, kilo vermenize ve formda kalmanıza yardımcı olur.Tüm aile üyeleri için uygundur.Çift Modlu İp Atlama İpi : Yaratıcı tasarım, İp Atlama ve Kablosuz arasındaki modu değiştirmenizi sağlar jump.In kablosuz mod, istediğiniz yere atlamanın tadını çıkarabilirsiniz.Uygun halat uzunluğu ayarı : Halat uzunluğunu ayarlamak ve anti-sarma performansını güçlendirmek uygundur.İp atlamanın faydaları : İp atlamak sadece çocukların spor becerilerini geliştirmekle kalmaz, sağlıklarını iyileştirir, aynı zamanda zekalarını da geliştirir.Sevdiğiniz çocuklar için harika bir hediye, onlar gibi olacak.Kalori kilo loss Enhances odak, dayanıklılık için yanan kadın ve benzersiz faydaları ile erkekler için özellikler : adı : Fitness Ropes Color : Siyah , Mavi , Pink Ultimate ev egzersiz ekipmanları : geleneksel cardio Warm İster reflex Alternative : Renk farkı nedeniyle farklı görüntüler var olabilirler.Üretimden hemen sonra paketleyin.Herhangi bir tuhaf koku varsa, lütfen kullanmadan önce havalandırınnot : 1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Anlayışınızı istiyoruz!2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.Teslim süremiz 9-25 gündür ve iade süresi 30 gündür.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, e-posta yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Zaman içinde size cevap verecektir!.

Ürün parametreleri

name:
Fitness Ropes
Color:
Black , Blue , Pink
Ultimate home exercise equipment for women and men with unparalleled benefits:
Calorie burning for weight loss :
Enhances focus, stamina, reflex :
Alternative to conventional cardio :
Warm Prompts:
Color difference may exist due to different displays. :
Pack directly after production. If there is any peculiar smell, please ventilate before use :
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item may be slightly different from the color showed on the pictures. We ask for your understanding! :
2. Please allow 1-3mm measurement deviation due to manual measurement. :
Our delivery time is 9-25 days and the return period is 30 days. If you have any questions, please feel free to contact us by email. We will reply you in time! :

Kategorideki ürünler