• Yeni
4-renk taşınabilir ayrılabilir çift katmanlı bulaşık makinesi temizleme drenaj sepet konteyner sepet mutfak araçları (Gri)

4-renk taşınabilir ayrılabilir çift katmanlı bulaşık makinesi temizleme drenaj sepet konteyner sepet mutfak araçları (Gri)

₺ 105.00

Stokta
Tova kullanılabilir

Açıklama : 1. Ürün kategorisi : Meyve ve sebze sepeti2. Malzeme : PP 3. Uygulama kapsamı : sebze, meyve, vb. 4. Ürün kategorisi : meyve ve sebze sepeti5. Stil : basit stil 6. Kullanımı : ev depolama, günlük küçük enkaz, meyve ve sebzelerin temizlenmesi 7. Ürün boyutu : 23 * 10.5 cm/9.05*4.13 inç.Ambalaj listesi : çamaşır sepeti *1. 1. Çeşitli kullanım alanları : pirinç yıkamaya ek olarak drenaj tavası olarak kullanılabilir, meyve ve sebzelerin yıkanması çok uygundur ve çok zaman kazandırır 2. İnce su filtresi deliği : ultra ince filtre deliği tasarımı, eşit dağıtım, hızlı su filtrasyonu, rahat ve hızlı3. Kalın kenar ark tasarımı : kalın kenar ark tasarımı kavrama rahat ve dayanıklı, çok dokulu, kullanımı daha rahat hissediyor. 4. İç pürüzsüz : pirinç elek, iç kısmı pürüzsüz ve tüysüz, temizlenmesi kolay ve sağlıklı hale getirmek için gıda sınıfı pp hammaddeleri kullanır 5. Drenaj tasarımı : şerit şekli drenaj deliği, orta boy 6. Güvenli, sağlıklı ve çevre dostu : yüksek kaliteli pp malzeme imalatı, güvenli ve zararsız, güvenle kullanın7. Basit kullanım : benzersiz yapısı, kullanımı kolay 8. Stil güzel ve cömert : insanlaşmış tasarım konsepti, güzel stil, basit ve şık. 9. Alt drenaj deliği : alt drenaj deliği tasarımı, suyu hızlı bir şekilde boşaltabilir 10. Askıya alınmış ayaklar : dört yüksek ayak tasarımının alt kısmı, alt drenaj yapmaz, alt tablaya yakın olmaz, rahat ve hijyeniktir ve sürtünmeyi etkili bir şekilde arttırır, kaymayı önleyici etki önemlidir 11. Basit ve pratik : basit ve şık şekli artı pratik tasarım, ev ürünleri görünümünü gösteren.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler