• Yeni
3M-150SP-12 371 Baskılı Beyaz Karton Sızdırmazlık Bandı-2 inç. x 55 yds. Yapışkan Bant Rulosu Kırmızı “Dikkatli Kırılgan Sap”

3M-150SP-12 371 Baskılı Beyaz Karton Sızdırmazlık Bandı-2 inç. x 55 yds. Yapışkan Bant Rulosu Kırmızı “Dikkatli Kırılgan Sap”

₺ 35.40

Stokta
Tova kullanılabilir

Ambalaj Bandı : orta hizmet tipi sızdırmazlık bandı, normal oluklu kapları (RSC) ve taşıma, nakliye ve dağıtım için kullanılan paketleri güvenli bir şekilde kapatmak üzere tasarlanmıştır.Güvenlik Bandı : yapışkan bant aşınmayı ve yıpranmayı önler ve içeriğin güvenli ve güvenli kalmasına yardımcı olur. secure.It yiyecek ve içecek, spor malzemeleri, boru hatları, metal imalatları, otomotiv parçaları ve mobilya üreticileri arasında popülerdir.Dayanıklılık : baskılı ambalaj bandı, aşınmaya, kimyasallara ve aşınmaya karşı direnmeye yardımcı olan neme dayanıklı polipropilen desteğe sahiptir. scuffing.It aşırı ortamlarda güçlü tutma sağlar.Uygulama : scotch kutu sızdırmazlık bandı, basınca duyarlı kauçuk reçine yapıştırıcı ve çubuklarla çift eksenli yönlendirilmiş polipropilen desteğe sahiptir quickly.It oluklu mukavva gibi malzemeleri güvenli tutmak için kullanılabilir.Özellikler : karton sızdırmazlık bandı rulo ölçüleri 2 in.in genişlik ve 55 yds.in uzunluk.Yeşil bandın üzerinde siyah yazı var.Yapışkan Bant ASTM D1974-100'ün çevresel hususlarına uygundur. 3 M 371 Baskılı Karton Sızdırmazlık Bandı, taşıma, nakliye ve dağıtım için kullanılan paketler gibi düzenli oluklu kapları (RSC) güvenli bir şekilde kapatmak için tasarlanmıştır.Bu yapışkan bant, oluklu mukavva da dahil olmak üzere çok çeşitli kutu ve karton malzemelerin hızlı sızdırmazlığını sağlar.Bu sızdırmazlık bandı, nakliye işlemi boyunca güçlü tutmak için aşınmaya, kimyasallara ve sürtünmeye karşı direnmeye yardımcı olan neme dayanıklı polipropilen desteğe sahiptir.Basılı ambalaj bandı, uzun süreli tutuş için çentiklere, aşınmalara, neme ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır.Bu sızdırmazlık bandı genel ve endüstriyel uygulamalar için kullanışlıdır.Scotch Box Sızdırmazlık Bandı 371, oluklu mukavva da dahil olmak üzere çok çeşitli kutu ve karton malzemeleri güvenli bir şekilde kapatır.Neme dayanıklı polipropilen destek, nakliye boyunca güçlü tutmak için aşınmaya, kimyasallara ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır process.It kalıcı bir tutuş sağlamak için kenarlara ve pürüzlü yüzeylere kolayca uyum sağlar.Bu bant, 70 lbs'ye kadar olan normal oluklu kaplarda (RSC) kullanım için uygundur.Scotch Box Sızdırmazlık Bandı 371, basınca duyarlı kauçuk reçine yapıştırıcılı çift eksenli yönlendirilmiş bir polipropilen desteğe sahiptir ve iyi kenar yırtılması ve bölünmesi sunar resistance.It ASTM D1974-92'nin çevresel hususlarına uygundur. Ambalaj bandı veya yapışkan bant olarak da bilinen orta hizmet sızdırmazlık bandı, normal oluklu kapları (RSC) ve taşıma, nakliye ve dağıtım için kullanılan paketleri güvenli bir şekilde kapatmak üzere tasarlanmıştır.Peki kasetler dayanıklılık ve yüksek tutun eserleri geri dönüşümlü corrugate ve sunta zor özellikle.Ekonomik ve güvenilir olduğu için, orta hizmet sızdırmazlık bandı, yiyecek ve içecek, spor malzemeleri, boru, metal imalatları, otomotiv parçaları ve mobilya üreticileri arasında popülerdir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler