• Yeni
Çok Amaçlı Yoga Mat Raf Tutucu, zemin Standı Köpük Silindirleri Organizatör ile Kaymaz Ayak Pedi, Tutun 20 Egzersiz Paspaslar,

Çok Amaçlı Yoga Mat Raf Tutucu, zemin Standı Köpük Silindirleri Organizatör ile Kaymaz Ayak Pedi, Tutun 20 Egzersiz Paspaslar,

₺ 158.40

Stokta
Tova kullanılabilir

【Sağlam ve Kararlı Yapı】 : Köpük rulo rafı, sağlam ve dayanıklı, paslanmayan, yüksek sıcaklıkta pişirme boyasına sahip dayanıklı metal demir borudan yapılmıştır. 【Büyük Depolama Capacity】 : Ürün Boyutu : 50x40x130 cm/19.7x15.7x51in.Bu mobil raf, 20'ye kadar köpük silindiri veya yoga paspası saklar. 【Kararlı Taban】 Alt, rafın stabilitesini sağlamak ve zeminin çizilmesini önlemek için 4 kaymaz ayak pedine sahip dikdörtgen bir tasarımdır. 【Kolayca Monte Edin】Spor salonu organizatör rafları aksesuarlarla birlikte.Sadece basit kurulum işlemine ihtiyacınız var, yoga mat standı tutucunuz birkaç dakika sonra kullanıma hazır olacak. 【Çok Fonksiyonlu】 : Yoga Mat Depolama Rafı sizi ve hareketlilik ekipmanınızı organize edecektir!Çeşitli egzersiz paspaslarını düzenlemek için stüdyoya, spor salonuna, bodruma veya garaja yerleştirebilir, yoga mat ekran rafını egzersiz tesisleri için mükemmel bir seçim haline getirebilirsiniz. any.It şık bir vitrin, yerden tasarruf edebilir, şık ve sade tasarım ev spor salonu dekoru için ilk tercihtir.Artık Egzersiz ve Yoga Matınız için Ekstra Alana İhtiyacınız Yok, Kolayca Kavramak için Onları Ulaşılabilecek Bir Yerde Tutun.Organizasyon ve Depolama Sorunlarınızı Çözün!● Şartname : Malzeme : demi Rrenk : siyahboyutu : 50x40x130 cm/19.7x15.7x51in Can tutun : 20 yoga paspaslar● Özellikler : Space Saver Depolama Rafı : Küçük ev jimnastik salonu kurulumunuzda veya yoga stüdyosunda değerli alanınızı koruyun.Pilates ve yoga paspaslarınızı, spor paspaslarınızı ve daha fazlasını temiz ve yerden uzak tutmak için organizatörler ve depolama rafı.Kolayca Monte Edin : Aksesuarlarla birlikte spor salonu organizatör rafları.Sadece basit kurulum işlemine ihtiyacınız var, yoga mat standı tutucunuz birkaç dakika sonra kullanıma hazır olacak.● Paket içeriği : 1 × Yoga Mat rafı● İpuçları : Siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, aldığınız gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin renginin resimlerden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Ürün parametreleri

Material:
iron
Color:
Black
Size:
50x40x130cm/19.7x15.7x51in
Can hold:
20 yoga mats
● Features:
Space Saver Storage Rack:
Save your precious space at your small home gym setup or yoga studio. Organizers and storage rack to keep your pilates & yoga mats, gym mats and more neat and off the floor.
Assemble Easily:
Gym organizer racks with accessories. Only need simple installation operation, your yoga mat stand holder will be ready to use after a few minutes.
● Package Include:
1 × Yoga Mat rack :
● Tips:
Feel free to contact us if you have any issues with your order. :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Kategorideki ürünler