• Yeni
Kadınlar için akıllı saat Bayanlar Hediye Spor Bilezik Kadınlar için Lüks Altın Saatler Sevgililer anneler Günü (Renk: Altın)

Kadınlar için akıllı saat Bayanlar Hediye Spor Bilezik Kadınlar için Lüks Altın Saatler Sevgililer anneler Günü (Renk: Altın)

₺ 123.60

Stokta
Tova kullanılabilir

Adım, Kalori, mesafe, Zaman, saat, Selfie Kamera, Bilek anlamda, Anti-kayıp.Wechat,QQ,whats app Facebook,Twitter Hatırlatıcısı.IP67 su geçirmez.Sürekli kalp atış hızı izleme. 24 Çoklu Spor Modu.Ana İşlev1. Adım, Kalori, mesafe, Zaman, saat, Selfie Kamera, Bilek duygusu, Anti-kayıp2. Uyku monitörü3. Wechat,QQ,whats app Facebook,Twitter Hatırlatıcısı4. IP67 su geçirmez5. Uygulama adı : Gloryfit6. Sürekli kalp atış hızı izleme7. İK Uyarısı8. Telefonu Kapat9. 24 Çok Spor Modları19. Adet hatırlatıcısı11. DIY izle face Product Parametreleri1. Bluetooth 5.0, Realtek yonga seti2. Ekran boyutu 1.1 " TFT renkli ekran3. Giriş : 16m A,DC 3. 7 V4. Malzeme : Silikon, Metal5. Uzun bekleme 30days6. Destek : Android 4.4, IOS 8.0 + 7. 2 saat8 şarj edin. 170m Ah kapasite9. Mıknatıs şarj cihazı10. Uygulamada ve saatte çoklu dil * Akıllı Saat ile yapılan tüm veriler ve ölçümler yalnızca kişisel referans için kullanılmalıdır. * Sağlık verileri sadece referans olarak olabilir, herhangi bir tıbbi amaç için değil! * Lütfen sıcak suda duş almak için giymeyin, çünkü sıcak suda su buharı vardır! * En sevdiğiniz ürünü aldıktan sonra, lütfen cihazı çıkarın, önce şarj edin.Herhangi bir sorunuz varsa, her zaman bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler